Çalışmalar öncesinde Belediye Başkanı, müteahhit firma ve DSİ yetkililerinin incelemelerde bulunduğunu ifade eden Bozkurt, "

ERDEMİR, Ramazan Bayramı'nı kutladı
ERDEMİR, Ramazan Bayramı'nı kutladı
İçeriği Görüntüle

Ormanlı’da 900 Metre Dere Islahı ve Köprü Projesi Başlıyor

Ormanlı Beldemizde daha önce bir kısmı tamamlanan dere ıslah çalışmalarının devamı niteliğinde olan, kalan 900 metrelik bölümde gerçekleştirilecek ıslah çalışmaları ile futbol sahası ve mesire alanına ulaşımı sağlayacak köprü yapımının önümüzdeki günlerde başlaması planlanmaktadır.

Bu kapsamda Belediye Başkanımız, müteahhit firma ve DSİ yetkilileri tarafından çalışma yapılacak alanda incelemelerde bulunulmuş, yürütülecek çalışmaların detaylı planlaması gerçekleştirilmiştir. Yapılacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte hem taşkın riskinin azaltılması hem de vatandaşlarımızın sosyal alanlara daha güvenli ve konforlu şekilde ulaşım sağlaması hedeflenmektedir.

Tamamlanacak projeyle birlikte hem dere hattında taşkın riskinin azaltılması hem de bölge halkının sosyal alanlara ulaşımının daha güvenli hale getirilmesi hedeflenmektedir. Çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum.