AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak’ta vatandaşlarla gerçekleştirdikleri ziyaret ve buluşmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Yavuz’dan CHP Kozlu’da birlik ve saha çalışması mesajı
Mehmet Yavuz’dan CHP Kozlu’da birlik ve saha çalışması mesajı
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Zonguldak ve Türkiye için çalışmaya devam ettiklerini belirten Bozkurt, siyaseti yalnızca makamda oturmak olarak görmediklerini ifade etti.

Vatandaşların taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlediklerini belirten Bozkurt, Zonguldak’ın her köşesinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hemşehrilerimizle gönül gönüle, omuz omuza; Zonguldak’ımız ve ülkemiz için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bizim için siyaset, sadece makamda oturmak değil; milletimizin kapısını çalmak, halini hatırını sormak, derdini dinlemek ve çözüm için gayret göstermektir. Zonguldak’ımızın her köşesinde hemşehrilerimizle bir araya geliyor; esnafımızın, işçimizin, emeklimizin, gencimizin ve kadınlarımızın taleplerini yerinde dinliyor, sorunlarını yerinde görüyor ve çözümü için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz.

Çünkü biz biliyoruz ki milletimize hizmet, önce samimiyet ister. Bir esnafımızın çayında, bir hemşehrimizin duasında, bir büyüğümüzün nasihatinde, bir gencimizin geleceğe dair hayalinde çalışma azmimizi yeniden buluyoruz.

Her ziyaretimizde, her sohbetimizde, her gönül buluşmamızda bize düşen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hissediyoruz. Verilen sözleri hizmete, beklentileri esere, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

İnanıyoruz ki bugün attığımız her adım, yarın çocuklarımıza bırakacağımız daha güçlü, daha müreffeh ve daha güzel Türkiye’nin temel taşlarından biridir.

Milletimizden aldığımız güç, Zonguldak’ımızdan aldığımız heyecan ve Türkiye Yüzyılı hedefimizle; şehrimizin her köşesine hizmet götürmek, hemşehrilerimizin yanında olmak ve Zonguldak’ımızı daha güçlü yarınlara taşımak için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bizim yolumuz milletimizin yolu, gücümüz milletimizin desteği, sevdamız Zonguldak, hedefimiz ise daha güçlü ve daha büyük bir Türkiye.

Rabbim, milletimize hizmet yolunda attığımız her adımı hayırlı ve bereketli kılsın.”