Evrim Balbaloğlu ise tepki gösteren partili kadınları tek tek gruptan attıktan sonra ‘İYİ Parti Kadın” grubunu kapattı.

Tacizleri ve yolsuzlukları ile ünlü Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın İYİ Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından İYİ Parti karıştı.

Bu kararın arkasında olmayacaklarına yönelik basın açıklaması yapan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ogan’ın ardından, ‘Kdz. Ereğli  İYİ Kadınlar’ grubunda karara tepki gösteren kadınlar Evrim Balbaloğlu tarafından önce gruptan çıkarıldı ardından ise grubu kapattı.

İYİ Parti eski Yöneticisi, Kdz. Ereğli Başaran Eğitim Kurumları sahibi Hacer Civak’ın aynı grupta “Bu partideki kadınlar adına utanıyorum. AK Parti’nin bile istemediği birini kazanmak, yazıklar olsun size” şeklinde grupta paylaşım yaptı.

İYİ Parti Gençlik Politikaları İl Başkanı Büşra Erdöl’de Whatsaap grubunda tepki gösterdi.

Oyalama taktiği sürüyor: Partililer istifaya hazırlanıyor! Oyalama taktiği sürüyor: Partililer istifaya hazırlanıyor!

Bu tepkilerin ardından Kadın Politikaları Bölge Sorumlusu Evrim Balbaloğlu, “Hacer hanım dikkat ederseniz bu resimde ben yokum. Genel Merkezimizin verdiği her kararın arkasındayım” sözleri ile kriz iyice tırmandı. Hacer Civak, “Bir bayan olarak utanıyorum sizden” deyince Evrim Balbaloğlu, grupta bulunan tüm kadınları attı, ardından ise grubu kapattı.

Gökhan Demirtaş’ın neyin karşılığı İYİ Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı yapıldığı soruları yanıt beklerken, İYİ Partili bir çok ismin Pazartesi günü istifa ederek CHP’ye üye olacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi