Çaydeğirmeni Belediyesi yeni Stada aydınlatma sistemi kurmaya hazırlanıyor.



Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, tarafından Beldesine yeni yaptırdığı modern stada şimdide aydınlatma sistemi kurmaya hazırlanıyor.



 



Yeni Stadı Çaydeğirmeni'ne getirmek için çok uğraştığını ve bununda meyvesini aldıklarını ifade eden Gebeş, Bu stadı Beldemize getirmek için hakikaten çalmadığımız kapı gitmediğimiz bakan ve milletvekilleri kalmamıştı. Ancak en çok ta TBMM Başkanı ve Milletvekili Köksal Toptan’a giderek söylemiştim. Oda sağ olsun Spor Bakanı ile görüşerek bize yeni stat için gerekli yatırımı yaptırdı. Yatırım gelir gelmez de stadımızı yaptırdık ve hem beldemizde ki takımlara hem de Zonguldak Amatörüne stadımızı hizmete sunduk. Özellikle bu statta desteği olan TBMM Başkanı ve Milletvekili Köksal Toptan ve Milletvekillerime ve Bakanlara teşekkür ediyorum”dedi.



 



“Aydınlatma sistemi kuracağız”



 



Yeni statlarının her şeyi tamam ancak bir tek aydınlatma sistemi olmadığını ifade eden Gebeş, “ Stadın aydınlatma sistemini Çaydeğirmeni Belediyesi olarak biz yaptırma kararı aldık. Bununda görüşmeleri tamamlandı ve önümüzdeki günlerde aydınlatma sistemi çalışmaları başlayacak ve artık Zonguldaklılar ve Beldemizde ki amatör küme futbol takımları bu statta gece aydınlatması sayesinde rahatlıkla çalışabilecek ”dedi



720985
Editör: TE Bilisim