İYİ Parti İl Başkanı, merkez İlçe, İlçe ve Belde Başkan ve yönetimleri tarafından taciz iddiasıyla 22 Şubat”ta yargılanmasına başlanacak olan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ın parti adaylığı konusunda yaşanan kriz sürüyor.

Tacizden yargılanan bir ismi İYİ parti adayı olarak açıklayan 28. Dönem Milletvekili Adayı ve İYİ Parti Kadın Politikaları Bölge Sorumlusu Dr. Evrim Balbaloğlu’na tepkili olan partililer bu gün bir araya gelerek Demirtaş’ın adaylığı konusunda takınacakları tavrı görüştü.

Fuar, Zonguldak’ın ekonomik gelişimine katkı sağlıyor… Fuar, Zonguldak’ın ekonomik gelişimine katkı sağlıyor…

Toplantının ardından bir açıklama yapan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, “Merkez ilçe teşkilatı olarak ve Kozlu ilçe teşkilatı olarak bir karar aldık. Diğer karar alması gereken ilçe başkanlarımız olduğu için bizlerden pazartesiye kadar kendi yönetimlerini toplayıp karar almaları için bizden zaman istemişlerdir. Aynı şekilde il başkanlığının da pazartesi yönetim kurulunu toplayıp karar alacaktır. Onlar toplantı yaptıktan sonra pazartesi akşamı gerekçeli kararımızı siz değerli basın mensuplarına paylaşılacaktır. Sizi beklendiğimiz için şimdiden özür dileriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi