Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini Dedeman Otel'de ağırladı... Vali Hacıbektaşoğlu, KEİPA üyelerini Dedeman Otel'de ağırladı...

Yerel seçimlere son bir hatta kala seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı TahsinErdem' e seçim çalışmaları için gittiği Tepebaşı Mahallesinde sık sık önü kesilerek Halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.
    Şehit Onbaşı Yunus Yorulmaz parkında ve yaklaşık bin kişinin katıldığı mitinge CHP Genel Başkan Yardımcı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoglu, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının yani sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.
      Tahsin Erdem burada halka Hitaben yaptığı konuşma da özetle şunları söyledi. " Değerli hemşehrilerim bizlerin sizlerde gördüğüm ışıkta kendimi gördüm güç aldım ve şuanda karşınızdayım. Zonguldak için çok güzel projelerim var, genlerimizin sosyalleşmesi için harika projelerim var. Şuan kent merkezinde bulunan dolmuş dudaklarının olduğu yere  emeklilerimiz ve öğrencilerimiz kent lokantası açmayı düşünüyoruz. Biz insan hayatına dokunabilmek ve hayatı kolaylaştırmak adına işimiz gücümüz Zonguldak halkına hizmet etmek istiyoruz. Gazipaşa caddesini araç trafiğine kapatıp vatandaşlarımızın rahat bir şekilde alış veriş yapmasını sağlamak istiyoruz, tıpki İstanbul İstiklal caddesindeki vatandaşlarımızın rahat dolasabilmeleri için. Bir Başka projemizde tersane ve orta kapuzda olacaktır. Seçimden sonra inşallah Zonguldak Belediyesinde korkunç israf var ve bunu önleyerek disiplin haline sokarak yeni kaynaklar yaratıp halkın hizmetine sunacağız. Bizler hayata gözlerini yumanlarla hayata merhaba diyen bebeklerimize tüm insanlara hizmet etmenin orta noktasına koyduk. Sıkıntı çeken anneler sabahları kalktıklarında çocuklarının bezlerini ve sütlerini kapılarında bulacaklar. Bunu Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve İzmir ve Adana Belediye Başkanlarımız yaptı biz niye yapmayalım. Halktan aldığımızı halka vereceğiz işte sosyal belediyecilik böyle olur. Değerli hemşehrilerim israfı özleyeceğiz dedik ya önce kendimden başlayacağım makam aracı kullanmayacağım işime dolmuşla gidip dolmuşla geleceğim. Kadınlarımız  ne üretiyorlarsa üretsinler Zonguldak Belediyesinin kuracağı bir kooperatif sayesinde onların ürettiklerinin tamamını satın alarak onlara tarihi fırsat vereceğiz ve daima halkımızın yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum ve sizleri çok seviyorum " dedi.

Chp Tepebaşaısı

Editör: Haber Merkezi