Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem bugün Soğuksu pazar yerinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Pazarcılar Odası Başkanı Tunay Küçük ve yönetimiyle kahvaltı yapan Tahsin Erdem daha sonra esnaf ziyafeti yaparak pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. 
CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, partililer ve Tahsin Erdem’in eşi Hande Erdem’in de hazır bulunduğu pazar gezisinde vatandaşlar pahalılıktan dert yandı.
Pazaryerinde ciddi bir otopark sorunu olduğunu, trafik yoğunluğu nedeniyle pazar yerine giriş çıkışta zorlandıklarını ifade eden vatandaşlar Zonguldak Belediyesinin otopark ve trafik sorununa çözüm bulmasını istediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem ise Soğuksu pazar yerinde yaşanan otopark ve trafik sorununu paydaşlarıyla bir araya gelerek çözeceklerini ama mutlaka çözeceklerini belirterek, “Halkımızın modern, güvenli, ulaşılabilir, hijyen sorunu olmayan bir pazar yerinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapması için gereken fiziki şartları sağlamak üzere mimar arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Üreticiden halka en taze ve en ucuz ürünü temin etmek için üretmeyi, köylü pazarını teşvik edeceğiz. Halkımızı zincir marketlere mahkum etmemek için pazar yerine ve pazar esnafımıza pozitif ayrımcılık yapacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi