Ege Üniversitesi'nde  2015 yılında uğradığı hain saldırı sonucu şehit edilen ülkücü üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu,  Zonguldak Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinliklerde anıldı.

Zonguldak Ülkü Ocakları tarafından İstasyon Caddesi'nden Madenci Anıtı'na kadar yürüyüş düzenlendi. Ardından Zonguldak Merkez Ulu Camii'nde ise akşam namazı sonrası Şehit Fırat Yılmaz'ın ruhuna hitaben Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali, 'Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu andık. Bütün Ülkücü kardeşlerimizle beraber bugün bir yürüyüş gerçekleştik ve anısına Kur'an okuttuk. Buradan tüm şehitlerimizi rahmetle, ocaklarımızla beraber andık.Ağabeylerimizin yolunda biz de devam edeceğiz. İnşallah açmış oldukları bu kutlu yolda Zonguldak Ülkü Ocakları olarak da yürümeye devam edeceğiz" dedi.Mhp il Başkanı Mustafa Öztürk'te Şehit Fırat Yılmaz'ı rahmet ve minnete andıklarını ve anmaya da devam edeceklerini söyledi.

Fuar, Zonguldak’ın ekonomik gelişimine katkı sağlıyor… Fuar, Zonguldak’ın ekonomik gelişimine katkı sağlıyor…

Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat 2015'te PKK'lı bir terörist  tarafından Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, bıçaklı saldırı sonucu şehit edilmişti. Saldırıda 7 kişi de yaralanmıştı. 

Editör: Haber Merkezi