Beyaz Eşya ürünleri imal ederken insan hayatıan odaklanan Arçelik şirketi, gün içinde size rahatlığı ve konforu sunmak istiyor. Günlük hayatın yükünü üzerinizden alarak size ve ailenize zaman sunan Beyaz Eşya ürünleri en büyük yardımcınız haline geliyor. Yaşantınızı daha ideal koşullara kavuşturmaya özen gösteren Arçelik şirketi çalışmalarına bu yönde ağırlık veriyor. İmal ettiği her cihaz için garanti süresi de veren şirket, gün içinde bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri için size bir telefon kadar yakındır. , her çeşit arızayı onarıyor ve sizi büyük bir sıkıntıdan kurtarıyor. Teknik donanım ve orijinal yedek malzeme bakımından eksiksiz olan servis ekiplerimize arızalı Arçelik cihazları gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz.

Müşteri odaklı ürünler ile hem ülke içinde hemde yurt dışında başarılı adımlar atan Arçelik şirketi, Türkiye'nin her il ve ilçesine yayılan servis ağı ile beklentilerinizi karşılamak istiyor. Teknik servis ağını genişletirken seçkin ekipler ile çalışmaya özen gösteren şirket, en ufak cihaz arızasında bile her türlü imkanını müşterilerine sunuyor. , işini severek yapan usta bir ekipten oluşmaktadır. Yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübe ile çalışan elemanlarımız arızaları tamir ederken çağın gereğine uygun ekipmanlar ile müdahele eder. Sadece il merkezinde değil. Zonguldak'nın bütün ilçelerinde de kaliteli ve güvenilir teknik servis hizmetleri sunan kadromuz hem iş yerinde hemde gezici servis aracı ile kısa zamanda tamir işlemini yapar.

Bazen elektrik akımında meydana gelen dengesizlik bazen de yılların yorgunluğuna yenik düşen Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev cihazları arıza verebilir bu gibi durumlarda telefonun diğer ucunda bekleyen Zonguldak Arçelik Servisleri sizlere kaliteli ve güvenilir teknik bakım hizmetlerini vermeye hazırdır. sitesine giriş yaparak en yakın ekiplerimizin numarasına ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim