ÖZEL Haber Selçuk KOÇAKLI

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Mahallesinde sorun nedeniyle sürekli 110 Zonguldak Belediye itfaiyesini aramasına rağmen kimsenin umursamadığını ve bu yüzdende dün sosyal medya hesabından isyan etmiş, itfaiye ekiplerinin telefona bakmamasının tek nedeni sanırım Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in kuyusunu kazımaya çalıştıklarını belirtmişti. 

Bu yaşanan olay sonrasında ise Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Başkan Yardımcısı Erhan Darende olaya sesiz kalmayarak bu sabah itibariyle itfaiye ekiplerini Çınartepe’ye göndererek  gerekli çalışmayı yaptırdılar.  

Konu hakkında açıklama yapan Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Belediye Başkanı Erhan Darende ile sabah görüştük. Kendisi bir hata olduğunu, bir daha olmayacağını söyleyerek temizliği yaptırdı.

15 Günden beri itfaiyeyi aramamıza rağmen ve konuşmamıza rağmen bir türlü sorunu çözememiştik. Bizi ve buradaki halkı resmen itfaiye ekipleri çamura boğdu. Muharrem Başkan bu itfaiyeye araç almış. Müdüründe altına cipi vermiş ve git gez gör ve sakıntıları çöz diye. Ama ne gezen ne de ilgilenen var.

Biz bu sıkıntıları sürekli Başkana ve daire müdürlerine anlatmak zorunda mıyız.  İtfaiye ekiplerinin umursamamızı nedeniyle hem bana küfür edildi hem de Başkan Akdemir’e küfür edildi. Benim kendi akrabam bile bana küfür etti. Ben bu konuda gerçekten kendimden utandım. Resmen itfaiye ekiplerinin yüzünden edilmeyen hakaretler kalmadı.

Herkes işini doğru dürüst yapsın. Kimse kimsenin yüzünden hakaret yemek zorunda değil.

Geçte olsa sorunumuzu çözen Belediye Başkanım Muharrem Akdemir ve Başkan Yardımcım Erhan Darden’ye mahallem adına  teşekkür ediyorum”dedi.

Editör: TE Bilisim