AK Parti kurucularından Mehmet Günaydın, sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Selim Alan’ı ağır sözlerle eleştirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın corona virüsüne yakalanması nedeniyle bir süre hastanede tedavi görmesine rağmen geçmiş olsun dileğinde bulunmayan Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan ciddi eleştirilere neden olmuştu.

AK Parti’nin kurucu üyeliğini yapan ve yıllarca Zonguldak siyasetinin içinde bulunan Mehmet Günaydın da Başkan Ö. Selim Alan’ı eleştirerek “Adamlık bunun neresinde” dedi.

İşte o paylaşım;

DEĞERLİ ARKADAŞLAR; HAYAT BOYU SİYASETİN İÇİNDEYİM, BÖYLE BİR MANZARAYA İLK DEFA ŞAHİT OLUYORUM; AK PARTİ ZONGULDAK MERKEZ İLÇE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA ÇAĞLAYAN KORONA DAN POZİTİF ÇIKINCA HASTANEYE YATTI ON GÜN SONRA TABURCU OLDU VE EVİNDE ÇOCUKLARINA KAVUŞTU. ALLAH'TAN ŞİFALAR DİLİYORUM.
GELELİM ESAS MESELEYE; 31 MART SEÇİMLERİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK KAZANILAN BELEDİYE SEÇİMİNDE KAZAN KİŞİ TARAFINDAN BU HASTALIK DÖNEMİNDE ARANMA DI SORULMADI!.. AYNİ PARTİNİN İKİ MENSUBU OLANLAR ARASINDA NE OLDU DA BU KADAR GERGİNLİK OLDU? ANLAYAN BİLEN VARSA LÜTFEN ANLATSIN!.. HADİ DİYELİM ARANIZDA BU KADAR AYRILIK DOĞDU!.. AMMA İNSANLIK BUNUN NERESİNDE? ADAMLIK BUNUN NERESİNDE? MERAK EDİYORUM... TÜM DİĞER PARTİ BAŞKANLARI ARADI AMMA SÖZDE AK PARTİLİ ARAMADI!..DERİM Kİ ARTIK BIRAKALIM BÖYLE SAHTE PARTİCİLİĞİ!.. YAZIKLAR OLSUN...

Editör: TE Bilisim