AK Partili, Karaelmas eski Mahalle Başkanı Hasan Kahveci’nin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e "Zonguldak'taki FETÖ'cu vekili, kumarbaz solcu Belediyeye Başkanını ve adınızı kullanan ahmakları başımızdan alın artık" mesajının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı partinin kuruluşundan itibaren destekleyen Hüseyin Eryiğit’te ciddi eleştirilerde bulundu.

AK Parti çapsız siyasetçilerle karşımıza çıkmasın…

Siyasi partilerin hele hele Ak partinin bir daha bu kadar çapsız siyasetçiler(!)le karşımıza çıkmalarına asla izin vermemeliyiz diye düşünüyorum. Yoksa bu şehir tarihe gömülücek” diyen Hüseyin Eryiğit, Zonguldak’ta AK Parti’nin geldiği noktayı gözler önüne serdi.

Bu şehir tarihe gömülecek…

Hüseyin Eryiğit, sosyal medya hesabında, “Bu şehire ben 1970 yılında geldim. TTK da 40.000 üzerinde insan çalıştığı dönemler.

O günlerde de Zonguldak’ta siyasetin TTK üzerinden yapıldığını gördük, bugünlerde de küçük de olsa TTK üzerinden siyasilerin nemalanmaya çalıştığını görüyoruz

Ama deniz bitti.

Bu şehir beceriksiz, yeteneksiz, çapsız, başarısız siyasilerle çok zaman kaybetti. Artık kaybetmeye tahammülsüz olmalı diye düşünüyorum.

Siyasi partilerin hele hele Ak partinin bir daha bu kadar çapsız siyasetçiler(!)le karşımıza çıkmalarına asla izin vermemeliyiz diye düşünüyorum. Yoksa bu şehir tarihe gömülüce” dedi.

Editör: TE Bilisim