Hürdüşün Sahibi Lokman Gül, Elmas TV’de katıldığı bir programda AK Parti içinde FETÖ’cü muhbir olduğunu iddia etti.

Elmas TV ekranlarında yayınlanan “Zonguldak’ta Neler oluyor” programına konuk olarak katılan Lokman Gül, kamuoyu tarafından samimiyetsiz bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın barış iftarlarının ele alındığı tartışmada “AK Parti de FETÖ’cü muhbir var” iddiasında bulundu.

AK Parti İl teşkilatını dizayn etmek amacıyla Selim Alan’ın ekibinde yer alan ancak son dönemde ekip arkadaşları hakkında sosyal medya hesabında aleyhinde paylaşımlarda bulunan AK Partili Kemal Aydın’ı eleştiren Lokman Gül, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Ergin Özkul’un moderatörlüğünde gerçekleşen, gazeteci Cevdet Akgün’ün de konuk olduğu programda konuşan Lokman Gül’ün sözlerinden bazı satırbaşları şöyle;

Selim Alan iş insanlarına yemek verdi. Kemal Aydın’ı yemeğe davet eden kim, Selim Alan. Yaşar Gök’ün davetle ilgili hiçbir tasavvuru yok. Madem ki, TTK’ya mal sattığı, sattığı malları su koyuyor, haksız kazanç sağlıyor iddiası çok ağır bir itham. Bu insanları zan altında bıraktın. Hedef acaba Yaşar Gök mü, Selim Alan mı?

Yaşar Gök’ü piyon olarak kullanıyorlar. Yaşar Gök’e vurup duruyorlar. Ne oldu da çıktın kemal Aydın sen? Mehmet baş diyor ki,

Yaşar Gök’ün bir hükmü yok.

Birileri almış dosyası Ankara’ya gitmişler.

Kemal Aydın, Mehmet Baş, Yaşar Gök var mıydı?

Madem ki zamanında Mustafa Çağlayanı yemek için Ankara’ya gittiler, gazetecilere gittiler, kendileri söylüyor. Şimdi sormazlar mı ne oldu acaba?

Selim Alan’ın verdiği yemekte muhbir vardı, İlçe teşkilatında görevli. Beraber yürüdüğü arkadaşlarını çok ihbar etmiştir, şikayet etmiştir. Bu adam yönetimde hala. O insanla bir il yönetimiydeydi, il yönetiminden düşüyor, bir arkadaşına çiçek yolluyor kartta ‘Ak parti eski il yönetim kurulu üyesi’ diye çiçek yollamış FETÖ’cü muhbir. Aynı oturduğu arkadaşlarını ihbar eden arkadaş var. Selim Alan, iş insanlarına iftar verdi. O kişi bir twitter attı ‘Paralelciler biraraya geldi” dedi. Kimler vardı o yemekte? Eğer o adamlar paralelci olsa Devlet onları alırdı. Yazık değil mi o insanlara. Bu adamlar Zonguldak’ın saygın insanları.

Editör: TE Bilisim