Çaycuma Manda yoğurdunu Türkiye'ye tanıtarak markalaştıran Aynur Çakar, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti.



Çaycuma Manda Yoğurdu ve yöresel ürünleri "Aynur Abla" ile markalaştıran ve Zonguldak'lı kadın girişimcilere örnek olan Aynur Çakar, manda yoğurdu üretimi ve benzer projeleri Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile paylaştı.



Kentte Manda Birliği'nin kurulmasını da teşvik eden Aynur Çakar, Manda OSB Projesi ve yapılacak diğer projelerle ilgili katkı sunmak istediğini belirterek, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile kentte yapılacak çalışmalarla ilgili sohbet ettiler.



Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli’yi de ziyaret ederen Aynur Çakar, ilçede yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Kaymakam Keçeli’nin, tarım, hayvancılık ve Çaycuma’nın gelişmesi konusunda yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve bu çalışmalardan memnun kaldığını, bunlardan istifade ederek, başarılarının devamını temenni etti.



 



JANDARMA KOMUTANI BİNBAŞI ÖZEN’E ZİYARET…



Çaycuma Garnizon Komutanı olarak yüzbaşılıktan binbaşılığa terfi eden Selçuk Özen’i ziyaret eden Aynur Çakar, Binbaşı Özen’i tebrik ederek, görevinin ülkeye, millete ve şahsına hayırlı olmasını temenni etti.



 



MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖZDEMİR’E ZİYARET…



Çaycuma Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e nezaket ziyaret eden Aynur-Şenol Çakar çifti, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'yı ziyaret ederek sohbet ettiler.



Editör: TE Bilisim