AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan parti binasında basınla kahvaltıda bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundular.



ÇAĞLAYAN “Akdemir bu düşünceden Vazgeçmelidir”



Yapılan kahvaltı sonrasında konuşan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Beni Merkez İlçe Başkanlığı Görevine layık Gören ve destek veren Genel Merkez Teşkilat Başkanımıza, İl Başkanıma ve değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Başkanlık görevimi Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yerine getirip, halkımızın, ilimizin ve merkez İlçemizin sorunlarının çözümünde, birlik ve beraberliğimizin temin edilmesinde, yarım kalan, devam eden yatırım ve çalışmaların hızla tamamlanmasında, yeni yatırımların kısa sürede başlanıp hayata geçirilmesinde il Başkanımız ve Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışarak,  2019 yerel seçimleri İle  Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde Partimizin başarılı olması ve birinci parti olma yolunda gece Gündüz Gayret Ve Çaba Sarf Edeceğiz. Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım.



Bu Vesile İle Şehirle Alakalı Olarak Önemli Bir Mesele Olan Trafik Sorunu İle İlgili Bir Konuya Dikkat Çekmek İstiyorum. Zonguldak Belediyemizin Şehir Trafiğini Rahatlatma Ve Transit Geçişte Yaşanan Trafik Tıkanıklığını Ortadan Kaldırma Amacıyla Gündeme Getirdiği Uğur Mumcu Kavşak Düzenleme Çalışması, Sorunun Kısa Sürede Çözümünden Uzak, Günü Kurtarma Ve Kamuoyunu Meşgul Etme Çabasından Öte Gitmemektedir.Uğur Mumcu Kavşağında Yapılması Planlanan Yeni Kavşak Düzenlemesi Yüksek Maliyet Gerektirmektedir. Oysa Buradaki Düzenlemenin Lavvuar Alanına Yapılacak Proje İle Birlikte Bir Bütün Olarak Planlanmalı Ve Battı-Çıktı İle Bu Sorun Kökten Çözülmelidir. Bu Projenin Yapımı İçin Bizler Her Türlü Desteğe Hazırız.



Bu Hususta Hassasiyet Gösteren Emniyet Müdürümüze Ve Ekibine Yerin Genişlemesi İçin Hiç ZorlukÇıkarmadan Katkı Sunan Ttk Genel Müdürümüze Teşekkür Ederiz.Zonguldak Belediyesi Maliyeti Düşük Olan Hızlı Ve Etkili Çözümü Tercih Etme Yerine Yapımı Zor Ve Yüksek Maliyetli Yolu Seçip Zonguldak Halkının Ve Belediyenin Ekonomik Kaynaklarını Heba Etme Yoluna Gitmeye  Çalışmaktadır.



Sadece Heykel Belediyeciliği Yaparak Yapmış Olduğu Heykelleri Açmak İçin Sanki Büyük Bir Hizmetmiş Gibi Genel Başkan Yardımcısı Getirmektedir. Valiliğin Yanındaki Hormonlu Güvercin Olarak Bakılan Heykelin Açılışı Hafızalardaki Yerini Korumaktadır.Gazi Mustafa Kemal’in Zonguldak’ımıza ilk Adım Attığı Yerde Çiçek Taktim Eden Kız Heykeli Yapmış, Bu Heykeli Çocuklar Oyun Oynarken Kırmış Ama Chp Milletvekili Ak Partiyi Suçlamıştır.



Gerçek Ortaya cvÇıktıktan Sonra Özür Dilemesi Gerekirdi. Şimdi İse Kavşak Düzenlemesi İle İlgili Nasıl Bir Heykel İstersiniz? diye Halkımıza Sorarak Sunu Gündem Oluşturmaya Çalışılmakta Olup, Katılımcı Belediye Anlayışını Da Aslında Yanlış Anladıklarını Gözler Önüne Sermiş Oldular. Sayın Akdemir Projeler Konusunda Engellendiği Ve Destek Verilmediği Konusunda Serzenişte BulunupBizleri Eleştirmeye Çalışmaktadır. Bu Kavşak Düzenlemesi Emniyet Ve Ttk İş Birliği İle Belediyeye Önerilmiş Ve Katkı Sunulmuştur.Ak Parti Teşkilatları Olarak Bizler İlimizin Ve Halkımızın Yararına Olan Her Çalışmayı Destekledik. Bundan  sonrada Desteklemeye Hazırız.Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in Kamuoyuna Açıkladığı Ve Büyük Proje Dediği İçinde Heykel DeBarındıran Büyük Maliyet Gerektiren Uğur Mumcu Kavşak Düzenlemesinin Belediyenin Kaynaklarının VeHalkın Parasının Heba Edileceği Bir Proje Olmaktan Öteye Gitmeyeceği Aşikardır.



Sayın Akdemir Bu Düşünceden Vazgeçmelidir, Trafik Sıkışıklığına Kısa Sürede Çözüm Getirecek Olan YanYol Çalışmasını Hayata Geçirip Bir An Önce Çözüme Kavuşturmalıdır.Şehir Geçişinin Devamı Olan Uğur Mumcu Kavşağındaki Tıkanıklık, Bizim Üzülmez TünellerininTamamlayıp Trafiğe Açmamız Sonrasında Hızlanan Ve Akıcılık Kazanan Araç Trafiğinin Artması İle OrtayaÇıkarak Büyümüştür.Buda Gösteriyor Ki Zonguldak Belediyesi Ak Parti İktidarımızın Yaptığı Yatırım Ve Çalışmaların HızınaYetişememektedir. Üzülmez Tünellerinin Yapımı Sürecinde Bu Soruna Çözüm Bulunabilir Ve GerekliDüzenlemeler Yapılabilirdi.



Belediyemiz Geç Kalmıştır. Zonguldak Belediyesi Her Konuda Geç KalmaklaBeraber Şehrimizi Geleceğe Hazırlayamamaktadır.Emniyet Müdürlüğümüzün Önerdiği Basit Ve Düşük Maliyetli Çözüm Dururken, Zaman Alacak Ve BüyükMaliyetli İşlem De Belediyenin Neden Israr Ettiğini Halkımız Anlamakta Zorlanmakta, Altında Bit Yeniği çAramaktadır.çZonguldak Belediyesini Heykel Belediyeciliği Değil, HizmetBelediyeciliği Yapmaya Davet Ediyor,



İl Başkanım, Millet Vekillerim Ve Tüm Teşkilatımızla Yapacakları Hizmet İçerenTüm Projelerine DestekVereceğimizi Kamuoyuna Belirtiyorum.



TOSUN, HEM ÜLKE, HEM DE İLİMİZ AÇISINDAN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ



İL Başkanı Zeki Tosun ise 2017 YILI TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLADIĞIMIZ 6. OLAĞANÜSTÜ KONGRE SÜRECİMİZİ GENEL MERKEZİMİZİN KARARI İLE 20 OCAK 2018 TARİHİNDE YAPACAĞIMIZ İL KONGREMİZLE SONLANDIRIYORUZ.



AK PARTİ ZONGULDAK 6. OLAĞAN İL KONGREMİZ 20 OCAK 2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00 DE SİTE SPOR SALONUN DA SAYIN BAŞBAKANIMIZ BİNALİ YILDIRIM’IN KATILIMI İLE YAPILACAKTIR. 3 TEMMUZ 2017 TARİHİNDE BAŞLADIĞIMIZ KONGRE SÜRECİNDE BELDE VE İLÇE DELEGE SEÇİMLERİMİZ, BELDE VE İLÇE KONGRELERİMİZİ YAPTIK. 5 İLÇEMİZDE MEVCUT BAŞKANLARIMIZLA YOLA DEVAM EDERKEN, 3 İLÇEMİZDE YENİ İLÇE BAŞKANLARIMIZ GÖREVE GELDİ.GENÇLİK VE KADIN KOLLARIMIZIN DA BELDE KONGRELERİ TAMAMLANIRKEN. İLÇE KONGRELERİ DEVAM ETMEKTE.



20 OCAK 2018 TARİHİNDE YAPACAĞIMIZ 6. OLAĞAN İL KONGREMİZ İLE YENİLENEN YÖNETİM KADEMELERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE, 2019 YILINDA YAPILACAK OLAN YEREL, GENEL VE CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE HAZIRLANAN KADROLAR OLUŞTURULMUŞ OLACAKTIR. HEM ÜLKE, HEM DE İLİMİZ AÇISINDAN ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ. ÜLKEMİZ YANGIN YERİNE DÖNMÜŞ KOMŞULARIMIZDA YAŞANAN SIKINTILARIN YANI SIRA TERÖR ÖRGÜTLERİNE, DOST VE MÜTTEFİKLERİMİZ TARAFINDAN AÇIKTAN AÇIĞA VERDİKLERİ SİLAH, LOJİSTİK VE EKONOMİK DESTEKLER HÜKÜMETİMİZİN. CUMHURBAŞKANIMIZIN ÇETİN VE YOĞUN BİR MÜCADELE VERMESİNE NEDEN OLMAKTADIR.SON OLARAK ABD BAŞKANI TRAMP’IN KÜDÜSÜ İSRAİL’İN BAŞKENTİ İLAN ETMESİ İLE HEM KOMŞULARIMIZDA, HEM DE ORTADOĞU’DA YANGININ KIVILCIMINA NEDEN OLMUŞTUR. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATININ İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OLAĞANÜSTÜ LİDERLER ZİRVESİNE KATILAN 40’A YAKIN ÜLKE LİDERİ DOĞU KUDÜS’ÜN FİLİSTİN’İN BAŞKENTİ OLDUĞU KARARINI ALARAK FİLİSTİN VE ORTADOĞU ÜZERİNDE OYNANMAK İSTENEN OYUNU BOZMUŞLARDIR.



MAZLUMUN HER DAİM YANINDA OLMA SEVDASINDA OLAN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZ ÖNDERLİĞİNDE İSLAM ÜLKELERİ TÜRKİYE’NİN LİDERLİĞİNİ KABUL ETMİŞ BULUNMAKTADIR.BİZ AK PARTİ OLARAK PARTİ AYRIMI GÖZETMEDEN, BELEDİYELERİMİZİN BULUNDUKLARI YÖRELERE VE HALKA HİZMET OLUŞTURAN HER TÜRLÜ YATIRIMLARINA DESTEK VERDİK, YARDIMCI OLDUK.ZONGULDAK BELEDİYEMİZE DE OLUMLU VE YARARLI PROJELERDE DESTEK VERDİK, VERMEYE DE DEVAM EDECEĞİZ.İL KONGREMİZİ TAMAMLAMAMIZIN HEMEN AKABİNDE 2023 VİZYONUMUZ ÇERÇEVESİNDE HEDEFİMİZ 2019 YILI MART AYINDA YAPILACAK YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANMAK OLACAKTIR.



YENİLENEN GENÇLİK. KADIN KOLLARIMIZ. BELDE İLÇE VE İL YÖNETİMLERİMİZLE BİRLİKTE AK PARTİYİ BİRİNCİ PARTİ YAPMAK VE ZONGULDAK BELEDİYESİNİ ALMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN. GİDİLMEDİK KÖY-MAHALLE. SIKILMADIK EL, ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADAN ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUN TEMPO İLE SÜRDÜRECEĞİZ.DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYEREK CUMHURBAŞKANLIĞI VE PARLAMENTO SEÇİMLERİNE HAZIRLANACAĞIZ.BU DUYGU VE DÜŞÜNCELER İLE 20 OCAK 2018 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00 DE SAYIN BAŞBAKANIMIZIN KATILIMI GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ 6. OLAĞAN İL KONGREMİZİN HEM İLMİMİZE HEM DE ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYOR, HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM.



 



Editör: TE Bilisim