Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı’yı telefon ile aradığı öğrenildi.

Dostlukları eski yıllara dayanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’ta sürekli aradığı ender isimlerden olan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı görüşmeyi aktardı.

İşte o detaylar;

CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞTÜK,

TÜM ZONGULDAK HALKIMIZA SELAMLARINI İLETTİ

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, perşembe günü akşamı iftardan hemen önce telefonla aradı. Hâl hatırdan sonra yaklaşık 10 dakika kadar sohbet ettik.

Öncelikle yakın zamanda açılışını planladığı şehrimize hediyesi, Uzun Mehmet Camimizi sordu. Ben de kendisine Camimiz ve çevresinde oluşan muazzam güzellikteki çevre düzenlemesi ve yaşam alanı için teşekkür ettim.

Ayrıca kendisine sizlerle de Videosunu paylaştığım Zonguldak'ımızda gerek Ak parti hükümetimizin, gerekse Zonguldak Belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar ve imalatları devam eden projelerimizle ilgili bilgilendirme gerçekleştirdim.

Pandemi tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinin hemen ardından, Zonguldak' ımıza bir CUMA günü geleceğinin müjdesini verdi.

Son olarak kendisine, ZONGULDAK'ı TOPARLAYACAĞIZ talimatı üzere, yürüyen tüm projeleri bizzat yakınen takip ettiği için ve tüm bakanlarımızı adeta şehrimize seferber ettiği için şahsım, tüm teşkilatımız ve özellikle halkımız adına minnettarlığımızı arz ettim.

Saygılarımla

Editör: TE Bilisim