Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Bulgaristan’da ziyaretlere başladı.  Darende, Bulgaristan Pernik Belediye Başkanını ziyaret ederek iki maden kenti arasında kültürel ve ekonomik bir açıdan gelecek işbirliği için tanışma fırsatı buldu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pernik Belediye Başkanı, “Öncelikle Ülkemize ve memleketimize hoş geldiniz. Pernik ' in birçok ikiz şehri var. Hem bizim hem de sizin şehriniz için karşılıklı faydalı şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum. Sizinle aktif ve uzun süreli çalışabiliriz. Ve son derece olumlu ve prospect olacağını düşünüyorum.  Bunu zengin bir kültür tarihinden ayrı olarak söylüyorum.  Pernik ' in kendi endüstrisi var, son yıllarda da gelişmekte”dedi

Kendilerini iyi bir şekilde karşılayan Pernik Belediye Başkanı ve yönetimine teşekkür eden Zonguldak Belediye Başkanı Erhan Darende, “Zonguldak Belediyesi yönetimi adına turizm ve sanayi alanında karşılıklı deneyim takas başarılı gelişimine birlikte çalışabileceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim