Çaycuma, Devrek ve Gökçebey'de Ak Parti İlçe başkanlarının görevden alınması gündemi ile siyaset kazanı kaynarken Çaycuma kulislerinde Korhan Uzaldı'nın adının geçmesinin ardından Uzaldı Sosyal medya hesabı üzerinden cevap hakkını kullandı.

2 Yıl Ak Partide görev aldığı süre içerisinde Çaycuma'nın Milletvekili çıkarma sürecine eşlik ettiğini belirten Uzaldı dedikodular gerçek Deva Partisine göz kırptım dedi.

Ak Partiden hala kopmadığını yeni kurulan parti temsilcileri ile diyalog halinde olduğunu açıkça dile getiren Uzaldı , 'Deva’ya göz kırptım, Gelecek Partisine asla göz kırpmadım. Ali Babacan'ı severim. Davutoğlu ile uyuşmam,ama en çok Tayyip Erdoğan'ı severim, zaten sevmesem; Deva partisi net teklifini yapmıştı, içim el vermedi kendilerine başarılar dilerim illa bir yerde olacak değiliz sonuç olarak tercihimi yaptım, sanki parti değiştirdim, doğal hakkım teklif almak,diyolog kurmak, bende yalan dolan olmaz, İyi pPtili arkadaşlar da gelmişti, sonuçta hepsi sağ dediğimiz partiler..' dedi

Editör: TE Bilisim