Zonguldak’ta kendilerinden olmayan herkesi susturmaya çalışanlar kentte medyayı da dizayn etmeye çalışarak, yapılan usulsüz işlerin üzerini kapatmaya çalışırken, yandaşları üzerinden sosyal medya üzerinden gazetecilere saldırı başlattı.

Gündeme gelen, getirilen hiçbir iddiaya kamu vicdanını rahatlatacak bir açıklama yapamayan Belediye Başkanları kenara çekildi.

Yakınlarını, akrabalarını Kozlu ve Zonguldak Belediyesine işe aldıran Belediye Başkanlarının ayıplarını örtmeye çalışarak, Ak Partili bir üyenin “Büyük marketler ve fırsatçılar Zonguldaklı hemşehrilerimin kanını emiyor. Benim belediye başkanım gazetecilerimize ruhsat soruyor” paylaşımına Sormasın mı, esnaf kıt kanaat imkanları ile ruhsat alırken gazeteci arkadaşların ne özelliği var anlamadım. Artık eski Zonguldak olmayacak aldığı avanta kadar, menfaati kadar adam olanların değil vatandaşın dediği olacak. Buna alışalım” diyerek medyanın çalışma ruhsatı sorulduğu için rahatsız olduğu algısı yaratan ve gazetecilere avantacı imasında bulunan AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi, Müteahhit Bünyamin Babaiban, Başkanı Selim Alan'ın yanıt veremediği bu sorulara engin bilgisi ve tecrübesi ile yanıt vermesini bekliyoruz.

Eren Holding’den 100 bin dolar alan Belediye Başkanı kim?

100 Bin dolar karşılığında Zonguldak halkına zehir mi solutuyorsunuz?

Vatandaşı Corona virüs salgınında neden fırsatçı marketlerin önüne attınız?

Pazaryerini kapatarak neden halkı marketlerin insafına bıraktınız?

Yeğeninizi, kuzeninizi, akrabalarınızı neden belediyelere doldurdunuz?

Sahil projesindeki mekanları nasıl kiraya vereceksiniz?

Bu soruya “Onu kendi içimizde hallederiz” derken neyi kast ettiniz?

Yönettiğiniz makamlar kendi şirketiniz mi?

Corona Virüsü nedeniyle Ankara’dan ödenek geldi mi?
Geldiyse nereye harcandı?

Dezenfektanları nereden aldınız?

Belediyeye toplamda kaç kişi aldınız? Kimleri aldınız? Görevleri nedir?

Şimdilik bu kadar…

Editör: TE Bilisim