İYİ Parti Çaycuma İlçe Teşkilatı 9 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan 2. Olağana Kongre öncesi yönetim kurulunca toplandı. Toplantıda alınan karar neticesinde kongre hazırlıklarına da başlanıldı. Mevcut Başkan Sebahattin Durmuşoğlu ilerleyen günlerde resmi adaylığını basın huzurunda açıklayacağını kaydetti ve adaylığını açıklayanlara saygısının sonsuz olduğunu vurguladı.

Çaycuma İYİ Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu akşam saatlerinde parti binasında toplanarak 9 Şubat 2020 tarihinde yapılacak olan olağan kongreye kilitlendi. İlçe Başkanlığı adaylığı için Şenol Cin'in yanı sıra bayan adaylardan da Bulut Vidinli'nin aday olduğu kesinleşti.

Mevcut Başkan Sebahattin Durmuşoğlu ise yönetim kurulu tarafından alınan karar nezdinde ileryen günlerde gazetecilere İlçe başkanlığı konusunda resmi olarak açıklama yapacağını belirtti.

Çaycuma İYİ Parti İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu toplantının ardından yaptığı açıklamasında; "11/02/2020 tarihinde yapılan İYİ Parti Çaycuma İlçe Yönetim Kurulu toplantısında 2. Olağan Kongremiz için hazırlıklara başladık. Kongremiz 9 Şubat 2020 Pazar günü ilçemizde bulunan Kırmızılar Düğün Salonunda (Kafe Su Sesi) gerçekleşecek. Bütün delegelere, sosyal medya başta olmak üzere yazılı bildiri ile davet edilmesi ile bilgilendirilip, atama ile geldiğim mevcut ilçe başkanlığında adaylığımı basının huzurunda oluşturduğum yeni yönetim kurulu üyeleri ile yapacağım. Yaptığımız toplantıda ilçe yönetim kurulu üyelerine aday olup olmayacaklarını, dışarıda başa birilerinin aday olmasına hiç karışmayacağımı, hatta ve hatta memnuniyet duyacağım. İlçe teşkilatında partiye maddi ve manevi destek olmak, parti aleyhinde çalışmama şartıyla, her aday açıklama yapabilir. 24 Ocak 2020 tarihinde delege listesini ilçe seçim kurula teslim edeceğim. Şimdikten kongremiz, Çaycuma'ya, Zonguldak'a, ülkemize ve partimize hayırlı ve uğurlu olmsını diliyorum, tüm aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim