Özel Halk Otobüsleri İşletmecisi Akın Kavi, Elmas TV’da yaptığı canlı yayında ulaşım konusunda yaşanan krizi değerlendirirken, “Bu krizin tek sorumlusu doktordur” dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Köksal Bahar ve Zonguldak Belediye Başkanı Ö. Selim Alan’ın ima ederek “Kimse ucuz kahramanlık yapmasın. Vatandaşla bizi karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Onlarda bizim gibi bedava yolcu taşısınlar şapka çıkaralım. Bu iş yapılacak iş değil, bu şartlar altında taşımacılığı kimse yapamaz” dedi.

Elmas TV ve Atıl İnsan Kaynakları Şirketi sahibi Akın Kavi’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Kimse ucuz kahramanlığa soyunmasın. Ben dolmuşçuların arasından geliyorum. Şu anki durum onların işe geliyor olabilir. Ama Belediye Başkanı 65 Yaş üstü vatandaşlarımızı ve engelli vatandaşlarımızı bizim gibi bedava taşısın da görelim. Sayın Şoförler ve Otomobilciler Başkanı biz taşın altına elimizi koyarız diyor.

Arabaları vereyim diyorum, siz çalışın diyorum hiçbir teklifimi kabul etmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız 81 İle genelge gönderecek, CHP’lisi, AK Partilisi Belediyeler bunu uygulayacak Zonguldak’ta uygulanmayacak. Bu krizin tek sorumlusu doktordur, Selim Alan’dır. Tekliflerimi kabul etmeyeceksin, pandemi yardımı yapmayacaksın, telefonlarımıza bakmayacaksın, hayırdır yani.

Bu iş yapılacak iş değil, bu şartlar altında kimse yapamaz, ya kara para aklarlar başka türlü yapamazlar. Batarlar. Bu arkadaşlarda emeklileri, engellileri bizim gibi taşısınlar bizde şapka çıkaralım, kimse ucuz kahramanlık yapmasın.

Editör: TE Bilisim