AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Maden Şehidi Yakınlarının kamu da istihdamına yönelik ‘sınırlı sürenin’ kaldırılması talebinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından TBMM’ye getirileceği müjdesini verdi.

Kanal Z’de yayınlanan “Zonguldak’ın Nabzı” projgramına katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, gazeteci Murat Altay’ın sorularını yanıtladı. Zonguldak’ta Maden şehidi yakınlarının kamu da istihdamına yönelik getirilen sınırlı süre nedeniyle bir çok şehit yakını bu haktan yararlanamıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ı ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e teşkilat ve Milletvekilleri ile konuyu aktardıklarını belirten Ayçiçek, “AK Partinin verdiği sözleri nasıl getirdiğini sevgili vatandaşlarımız görüyor ve görmeye devam edecek. 2020 yılı bütçe görüşmeleri tamamlandı. Maden Şehidi yakınlarının kamuda istihdamına yönelik sınırlandırılan süre önümüzdeki günlerde direk TBMM gündemine alınacak ve onaylanacak. Yeni yasama yılında tarih sınırlandırılması kaldırılacak” diyerek müjde verdi.

Editör: TE Bilisim