Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya yer tahsis işlemleri tamamlanan ve altyapı çalışmalarına başlanan OTOZON projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara'ya gitti. Ankara'da ve çevresindeki illerdeki oto galerilerini tek çatı altında toplayan Otonomi projesini yerinde inceleyen heyeti Ankara Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkan Yardımcısı Niyazi Bektaş ve İşletme Müdürü Seyit Coşkun karşıladı.



Otonominin kuruluş süreci, yapım ve işletilmesine dair bilgilerin paylaşılmasından sonra Otonomi birlikte gezildi. Ankara Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'na her türlü desteği vereceklerini söyledi.



Konu ile ilgili açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir "Zonguldak Oto Galericilerini bir araya toplayacak olan projemiz OTOZON çok ciddi ilerleme kaydetti. Yakında altyapı çalışmaları başlayacak. Biz en iyisi nasıl olur diye iyi örnekleri yerinde incelemeye önem veriyoruz. Bu sebeple bugün Ankara'da faaliyet gösteren OTONOMİ merkezini ziyaret ettik ve incelemelerde bulunduk. Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, Başkan Yardımcısı Niyazi Bektaş ve İşletme Müdürü Seyit Coşkun' a çok teşekkür ediyorum bizleri bilgilendirdiler ve her türlü konuda bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceklerini bildirdiler. Ben de kendilerini Zonguldak’a davet ettim. İnşallah bu güzel projeye benzer bir projeyi en yakın zamanda ilimize kazandıracağız." dedi.



 



Editör: TE Bilisim