AK Parti Milletvekilleri ve Milletvekillerine yakın bazı AK Partili Belediye Başkanları bu sabah Milletvekili Hamdi Uçar'a ait Özsüt'te basına ayar verdi.

AK Partili Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın 2023 yılında sözleşmesi sona ermesine rağmen 10 yıllık kiralama ihalesine çıkarak kirada % 65 indirim yaptığı Milletvekili Hamdi Uçar'a ait Özsüt Restorant'ta AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun aracılığı ile basına ayar verildi.

AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkanları hakkında çıkan haberleri yalan yanlış olarak nitelendiren İl Başkanı Zeki Tosun, "Hiç kimse hırslarını bizim üzerimizden gidermeye çalışmasın. Basından tek istediğimiz yaptığımız proje ve yatırımlarda bize destek versin" dedi.

Bilindiği gibi, Kozlu Belediyesinde yapılan yolsuzluklar, yakın, dost ve akrabaların Kozlu ve Zonguldak Belediyesi'nde iş başı yaptırılması, Zonguldak belediyesi'nde yaşanan usulsüzlüklerin basında yer alması üzerine İl Başkanı Zeki Tosun'a basına ambargo uygulaması konusunda uzun süredir baskı kuruluyordu.

Editör: TE Bilisim