15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın sözleri damgasını vurdu.



Sapık Adam hayal ettiğini gerçek sanıyor...



Vali Çınar konuşmasında Fettulah Gülen Terör Örgütü Lideri Fettullah Gülen'in sahtekar ve şeytan bir sapık olduğunu söyledi.



Vali Çınar, "Bu adam islami anlamda da itikadı anlamda da sapık bir adamdır. Çok net kendisini peygamberlerin üstünde görüyor. O milleti kandırmak için gözyaşları falan hep yalan. Videolarda var diyor ki Kabe'ye kadar gittim yüzümü sürmeye utandım diyor. Sen kimsin? Allah'ın bana gel yüzünü sürün tövbe edin dediği yerde sen yüzümü sürmeye utandım diyorsun. Sapık, Peygamberimiz geldi bir arkadaşımıza dedi ki videolarda bakarsınız o İslam davasını bize verdi. Allah İslam davasını peygambere bile vermedi. Sapık adam hayal ettiğini gerçek sanıyor. ve bunu anlatıyor.



Kainatın en büyük sapığı, manyağı ve şeytanı...



Her gece rüyalar, mesajlar vesair yöntemleri ile ona bağlılara, ona tapanlara Allah'ından kitabından sapmış bütün bu müşrikleri o şekilde kendine bağlı tutuyor. Çanakkale de bunun ileri gelen bir adamı bana dedi ki; Hoca efendimiz bütün kararlarını peygamber efendimizle istişare ederek alıyor" dedi. Bir anda verilen mesaj bunların hepsine gidiyor. Şimdi son uydurduğu yalan... "Ben hepinizi hapishanelerden çıkartırım ama" diyor. "Şimdilik Resulullah efendimiz izin vermiyor" diyor. Yani müşrit, sapık kendini peygamberin üstünde gören bir adam. Bu kainatın en büyük sapığı, manyağı ve şeytanıdır bunu herkesin görmezi lazım. Ama hala bu adama tapınma devam ediyor. Bundan vazgeçmedikleri müddetçe teröristtirler" dedi.
Editör: TE Bilisim