Dün bir dizi açılış yapmak için Zonguldak’a gelen Milli Eğitim bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer kendi partili belediye başkanı tarafından ilginç bir protesto ile karşı karşıya kaldı.

Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesi açılışı için kente gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yanı sıra Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Eski Milletvekilleri Saffet Arıkan Bedük, Necati Çetinkaya ve Bartın eski Milletvekili Mehmet Asım Kulak’ın Zonguldak’a gelmesine rağmen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan şehirde olmasına karşın karşılama ve açılış törenlerine katılmadı.

Selim Alan’ın, Bakanın bir önceki ziyaretinde Belediyeye uğramaması nedeniyle dün yapılan açılış törenlerine katılmayarak Bakan Özer’e tepki gösterdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Partiyi Zonguldak’ta” toparlayın görevi verdiği İl Başkanı Muammer Avcı’nın parti disiplinine uymayan davranışları ile gündeme gelen Belediye Başkanı Selim Alan’ın bu protesto karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

Editör: TE Bilisim