Elmas TV’de yayınlanan “Zonguldak’ta neler oluyor” programına telefon bağlantısı ile bağlanan Mehmet Baş, bu kez de Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın yanında AK Partili bir Milletvekiline küfür edildiğini ancak Selim Alan’ın hiçbir tepki göstermediğini söyledi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın görevden alınmasının perde arkasında Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın olduğunu, Mustafa Çağlayan’ın ardından İl Başkanı Zeki Tosun’u görevden aldırmak için aleyhinde yazdırdığı iddiaları ile gündeme gelen AK Partili Mehmet Baş, dün Elmas TV’de canlı yayınında da açtı ağzını yumdu gözünü.

Tüm gerçekleri tek tek açıklayacağını belirten Mehmet Baş, “Sami Aydın’ın ağabeyinin cenazesine Selim Alan gitti,  ekip arkadaşı Yaşar Gök gitmedi. Daha sonra başsağlığı için Sami Aydın’ın mekanına gittiler. 10 Gün sonra güveçle Sami Aydın’ın yanına gittiler. Selim Alan’ın yanında ağabey dedikleri milletvekiline küfür ediliyor. Ağzı alınmayacak küfürler ediliyor. Vekil hakkında konuşmadıkları çirkeflik yok. Selim Alan ağabey dediği vekile yapılan küfürleri dinliyor. Sami Aydın bunların hepsine şahit. Selim Alan’a soruyorum, sen ağabey dediğin adamın yüzüne nasıl bakabiliyorsun? Zeki Tosun’un evinden çıkmıyordun, peşinden ayrılmıyordun, şimdi aleyhinde günlerdir yayın yaptırıyorsun, yıpratmak için çarşaf çarşaf yazdırıyorsun. Sen Zeki Tosun’un yüzüne nasıl bakıyorsun?. Adam kanser olmuş, bir kez geçmiş olsun dediniz mi? Zeki Tosun’la kavga edin ama mertçe edin, namertçe değil. Bunların hepsi birbirleri hakkında ileri geri konuşuyor. Kendi aralarında bile ses kayıtları alıyorlar” dedi.

Editör: TE Bilisim