Zonguldak’ın en geri kalmış beldelerinden biri olan Gelik’e Trabzon Milletvekili Salih Cora sahip çıktı.

Zonguldak AK Parti Milletvekilleri sürekli birkaç AK Partili Belediye Başkanı ile Ankara’da Bakanlıkları ziyaret ederek destek alırken, bazı AK Partili Belediye Başkanlarını dışlaması halkın dikkatinden de kaçmadı.

Zonguldak Milletvekilleri baktı, Trabzon Milletvekili yardım etti…

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’in akrabası da olan Trabzon Milletvekili Salih Cora, Başkan Sezgin’i Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştürdü.

Yapılan görüşmede Gelik Beldesine bir adet son teknolojik donanımlı çöp toplama aracı ile 400 Bin TL çevre düzenleme ödeneği hibe desteği alan Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin,  Çevre Bakanı Kurum ile Milletvekili akrabası Cora’ya teşekkür etti.

Vatandaş, siyasileri kınadı…

Başkan Sezgin’in hibe desteklerine teşekkürü sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile öğrenen Gelik belde halkı, Zonguldak Milletvekillerini kınarken, “Burhan Sezgin Başkanı yalnız bırakan, yeterli yardım bulunmayan siyasileri kınıyoruz” yorumları yapıldı.

Vatandaşların yaptığı yorumlar arasında Zonguldak Milletvekillerine halkın güvenmediği ve hizmette yetersiz kaldıkları dile getirildi.

Editör: TE Bilisim