Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak’ın içler acısı bir durumda olduğunu, halkın ise bu duruma alıştırıldığını belirterek, siyasetçilerin zenginleşme planları yapmaktan kenti planlayamadıklarını söyledi.

Nejdet Tıskaoğlu, 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'na davet etti... Nejdet Tıskaoğlu, 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'na davet etti...

Cem Dereli, “Zonguldak’ta o kadar çok sorun var ki, Zonguldak’ta siyaset yapan insanlar kendi gündemlerinden kendileriyle ilgili yaptığı planlamalardan kendinin nasıl zenginleşeceğiyle, kendinin nasıl bu işlerden sağlayacağı imkanlardan kentle ilgili işleri planlayamıyorlar, kentle ilgili yapacak teknik çalışmaları düşünmüyorlar, vakit ayıramıyorlar. İnsanlar kendi derdine düşmüş. Tabii bunları yapmak bir donanıma, bir bilgi birikimine sahip olmakla mümkün. Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği yapmakla mümkün değil. Zonguldak’ta ki sorunlar ve ön görülen çalışmaları yapacakların çok donanımlı, teknik ve bu işlerin önünü arkasını görüneni, görünmeyeni, saklı tutulanını tutulmayanı, bilen, tecrübe etmiş kişilerin işin içinde olması lazım”

Editör: Haber Merkezi