Kamil Altun, Erol Sarıal'a 1.445 oy fark attı... Kamil Altun, Erol Sarıal'a 1.445 oy fark attı...

AK Parti’den istifa eden Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin bugün parti binasında düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisine geçti.

Törene Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Dural; ‘ Kendisi 2014 seçimlerinde aramıza katılmak istemişti’ 

CHP il Başkanı Devrim Dural, “İlk önce Gelik belediye başkanımız Burhan Sezgin partimize katılmasından dolayı rozet takma töreni yapacağız. 25’de 25 iddiamız devam ediyor. Kendisi 2014 senesinde aramıza katılmak istemişti. Kendisine baba evine geldiği için teşekkür ediyoruz. Kendisinin Gelik belediyesinde yaptığı çalışmaları biliyoruz. Kendisini tebrik ediyorum”dedi.

Ertuğrul; ‘Sahip olduğumuz hiç bir belediyeyi kaybetmeyeceğiz’

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, hiç bir sahip olduğumuz belediyeyi kaybetmeyeceklerini söyleyerek, “Cumhuriyet Halk Partimizin büyüdüğünün şahit olduğumuz gündeyiz. Bütün il ve ilçelerde kazanmanın en güçlü adayı biziz. Hiç bir sahip olduğumuz belediyeyi kaybetmeyeceğiz. Halkımızın daha büyük kesimini sosyal belediyeciliği buluşturacağız. Ranttan uzak belediyecilik. Bugünde Gelik beldemizin başarılı belediye başkanımız CHP saflarına katılıyor. Gelik’de tekrar CHP bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Çok önmeli bütün merkez ve il ve ilçelerde belediyeleri alacağız.”

Sezgin; ‘CHP bayrağı ile seçime gireceğiz’

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ise, “Bizde daha evvel bunları görüştük. Bizim belediyecilik amacımız devlete halka hizmet etmektir. Bu saatten sonra CHP bayrağı ile seçime gireceğiz. Ben partide bana gönül açan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Allah utandırmasın”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin’e parti rozetini taktı.

Editör: Haber Merkezi