AK Parti Gökçebey Belediye Başkan aday adayı Erkan soner Kodaman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendini tanıttı ve hedeflerini anlattı:
"1983 yılında şirin ilçemiz Gökçebey'imizde dünyaya geldim. Eğitim hayatıma Gökçebey İlkokulu’nda başladım. Ardından Gökçebey Ortaokulunu, Gökçebey ÇPL Fen-Matematik bölümünden mezun olduktan sonra vatani görevimi Erzurum’da yaptım. Akabinde Gökçebey ilçemizde ulaştırma ve seyahat sektörü alanında ticari faaliyetlerime başladım. Bu süre zarfında Bülent Ecevit Üniversitesi Halk ve İlişkiler Bölümü, Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümlerini tamamladım. Halen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrenimimi devam ettirmekteyim.

2001 yılında Aynur Aladağ ile evlendim. 2003 doğumlu Selin, 2014 doğumlu Buğlem ve 2015 doğumlu Muhammed adlarında 3 çocuk babasıyım.

Gökçebey ilçemizin gelişimi adına Gökçebey Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Gökçebey Kızılay Şube Başkanlığı gibi Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde görev yaptım.

2019 Yerel Seçimlerinde Gökçebey halkımızın teveccühleri ile Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevine seçildim. Bu durumun beraberinde Ak Parti grup başkanlığı görevini üstlendim. Bunun yanında ZONÇEB belediyeler birliğinde Gökçebey’imizi temsil etmekteyim. 2019-2021 yılları arasında Belediye Encümenliği görevinde bulundum.

Vedat Öztürk, Erkan Kodaman'a 554 oy fark attı... Vedat Öztürk, Erkan Kodaman'a 554 oy fark attı...

2020 yılından 2023 Aralık Ayına kadar Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği görevini halen sürdürmekteyim. 2024 yılı Mart ayı Yerel seçimlerinde siz değerli Gökçebeyli Hemşerilerimin olur ve takdirleriyle Gökçebey Belediye Başkan Aday Adayı olarak karışınızdayım...

İlçemizin temel sorunlarının farkındayız

Biz hazırız…

Başka bir Gökçebey mümkün…

Yolumuz açık, hedefimiz Gökçebey

Editör: Haber Merkezi