AK Parti Kozlu İlçe Teşkilatı tarafından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın projelerinin ve meclis üyelerinin tanıtıldığı lansmanı Kozu Karaca Düğün Salonu’nda yapıldı.

Tanıtım lansmanına, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldı, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti eski milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti milletvekili adayı Dilek Kaya, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Duyar; ‘Kozlu’nun Ali Bektaş’ı var’

AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, “bir memleket düşünün ilgisiz kalmış mahallerden sahillerden en güzel parklara sosyal tesislere millet bahçelerine Zonguldak’ın en güzel sahiline düşünsün. Zonguldak mitinginde cumhurbaşkanımız kurduğu cümle vardı. Kozlu üzerine oyunlar oynanıyor. Kozlunun bir dostu kozlunun bir Ali Bektaş’ı var”dedi.

Karaveli; ‘Durmak yok yola devam’

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, “Biz 5 yıldır on yıldır çalıştık. Gelecek vizyonumuz nedir onlardan bahsedeceğim. Durmayacağız. Zonguldak’ın her alanında olacağız. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek dönemde durmayacağız. Karış karış bütün illeri gezdik. Büz yüzyılın köy yılları için çalıştık gelecek yüzyılın köyleri içinde çalışacağız. Durmak yok yola devam”dedi.

Çağlayan; ‘Yaparsa Ali Bektaş yapar’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Kozlu’nun güzel insanları sevgiyle selamlıyorum sizleri. Bizler büyük bir aileyiz. Ben sizlerle yol yürümekten mutluluk duyuyorum. İnandığı yolda yürüyenlere selam olsun. Genel Merkez’de aradılar Kozlu’yu kimi yapalım. Dedim yaparsa Ali Bektaş yapar. Kozlu’da oyunlar oynanıyorlarmış. Kozlu oyunu bozar. Kozlu’nun Ali Bektaş’a ihtiyacı var. Biz İl Genel Meclisinden dört istiyoruz. Benim milletvekillerimin gidebileceği Cumhurbaşkanımız var. Muhalefeti gidebileceği bir yer yok. Bizim cumhurbaşkanımız dört yılda daha görevde. Cumhurbaşkanımızın elini tutmaya varmıyız”dedi.

Bektaş; ‘Başkan ekmek verir ekmekle oynamaz’

Belediye'ye müfettiş isteyecek... Belediye'ye müfettiş isteyecek...

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, “Hayat sık bir yokuşa tırmanmaya benzer. Vücudunuz çeker. Biz tecrübeli ile bu yola çıktık. Bizim şuanda senin tecrübene ihtiyacımız var dedi. Başkan olmak nedir. Başkanlar ne yapar. Belki bazıları yalanla politikalar yaparak başkan olabilir. İnsan yaşıyorsa canlıdır. Başkan önce insan olacak. Laf olsun diye başkan olunmaz. Başkan olursanız adam olamazsanız. Başkan ekmek verir ekmekle oynamaz”dedi.

Ardından Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş projelerini ve meclis üyelerini kamuoyuna tanıttı.

alibektaşş

Editör: Haber Merkezi