CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, “CHP gelirse maaş ödeyemez, işçi çıkarır” iddialarına yanıt vererek Çaycuma, Devrek, Ereğli ve Alaplı Belediyelerini örnek gösterdi.

Kütüphane açılışında şehit annesi gözyaşlarına boğuldu... Kütüphane açılışında şehit annesi gözyaşlarına boğuldu...

Spekülasyonlarla karalama kampanyası yapıldığını belirten Dural, parti binasında yaptığı açıklama şu görüşlere yer verdi;

Özellikle Merkez Belediyesi aldıktan sonra maaşları ödeyemeyeceğimiz konusunda bir spekülasyon oluşturmaya çalışıyorlar. Dezenformasyon oluşturmaya çalışıyorlar. Zonguldak’ta 8 ilçenin 5 tanesi Cumhuriyet Halk partili. Bu 5 tane ilçemizde hangi Belediye’de kimin maaşı ödenmemiş. Lütfen halkımız bununla ilgi sorgulasın. Maaş ödeyememe konusunda en ufak bir problemimiz olmaz. Emekçinin hakkını, emekçinin alın terini biz sonuna kadar öderiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten böyle olmasaydı halkımız bize gerekli teveccühü göstermezdi. 8 İlçenin 5 tanesini Cumhuriyet Halk Partisi’ne vermezdi.

Adayla ilgili söyleyecekleri bir şey yok,

Karalama kampanyası yapıyorlar

Yine işten çıkarma konusunda bir takım spekülasyonlar yapılıyor. Bizi karalama kampanyaları oluşturulmaya çalışılıyor. Denilecek bir şey yok. Doğru, düzgün bir aday çıkarmışız önseçimde, yine doğru düzgün bir adayla seçime giriyoruz. Adayımızla ilgili söyleyebilecekleri hiçbir şey yok. Dolasıyla çıkmışlar, işten adam çıkaracaklar diyorlar. Biz Çaycuma Belediyesinde 150 kişiyle aldığımız Belediyeyi 400 kişiye çıkarmışız. 250 kişiye ek istihdam yaratmışız. Biz belediyeleri aldıktan sonra işten çıkarmaları bir kenara bırakın belediyelerimizde istihdam yaratmanın yollarını arayacağız ve muhakkak ki Belediyelerde değil işten çıkarmaları, sayılarını artıracağız. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.

Belediyecilikte halkımızın Zonguldak’ta gelir seviyesini, refahını, mutluluğunu yukarıya doğru taşımak olacaktır.

Editör: Haber Merkezi