O PARAYI SENDEN RÜCU EDECEĞİZ HÜSEYİN UZUN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş, AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uzun’un Belediye bütçesinden iftar yemeği için harcadığı 180 Bin liranın hesabını sordu.

MHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldaş, Elvanpazarcık Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hüseyin Uzun’u  Whatsapp ‘durum’da bombaladı.

GAZZE’DEKİ ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN RAHAT UYUDUN MU HÜSEYİN UZUN?

3 Dönem içinde Belediyesinde 2 defa yolsuzluk yapılan Başkan Hüseyin Uzun’un Belediye bütçesiyle 1000 kişilik iftar yemeği vererek 180 Bin TL harcadığını iddia eden MHP’li Güldaş, Whatsapp ‘durum’ mesajında  “1 Nisan’dan önce o ödemeyi yap, çünkü biz belediyeyi alınca o ödemeyi senden rücu edeceğiz. Gazze de çocuklar açlıktan ölürken gece rahat uyudun mu Hüseyin Uzun” diye sordu.

Ödenekleri sizin bakanlığınızdan alacağız, siz de çatlayacaksınız

MHP Elvanpazarcık Belediye Başkan Adayı Ümit Uzun’un aleyhine seçim propagansında bulunan mevcut belediye Başkanı Hüseyin Uzun’a  yüklenen MHP’li Güldaş, “Adayımızın projelerini sorguluyorsunuz. Bunları hangi bütçe ile yapacaksınız diyorsunuz ya AK Partili bakanlıklardan alacağınız ödenekler ile yapacağız. Siz de kahrınızdan çatlayacaksınız” dedi.

Zabıta, hatalı parklanmalara izin vermedi... Zabıta, hatalı parklanmalara izin vermedi...

 

İşte MHP’li Mehmet ali Güldaş’ın Whatsapp ‘durum’ mesajları;

“Dün akşam akşam Belediye bütçesi ile 1000 kişilik iftar verdin (180.00 TL) 500 kişilik yemek çöpe gitti, Gazze de çocuklar açlıktan ölürken gece rahat uyudun mu Hüseyin Uzun!

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Cumhur İttifakı ruhuna aykırı bir seçim çalışması yürütmek konusunda gayet tutarlı davranıyorsun.

1 Nisandan önce o ödemeyi yap çünkü biz belediyeyi alınca o ödemeyi senden rücu edeceğiz

Adayımızın projelerini sorguluyorsunuz. Bunları hangi bütçe ile yapacaksınız diyorsunuz ya AK Partili bakanlıklardan alacağınız ödenekler ile yapacağız. Siz de kahrınızdan çatlayacaksınız.

4 Hüseyin43Hüseyinuzun2Hüseyin1Hüseyin

Editör: Haber Merkezi