Bakacakkadı Belediyesi’nde skandallar bitmiyor. CHP’li Belediye Başkanı Oktay Albuz, 14-28 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen Belediye işçisi Bayram Aydemir’i işten kovdu…

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Bakacakkadı Belediyesi Başkanı CHP’li Oktay Albuz, 4,5 yıl önce Belediyeye şoför olarak iş başı yapan 41 yaşındaki 3 çocuk babası Bayram Aydemir’in siyasi tercihi nedeniyle işsiz bıraktı.

14-28 Mayıs Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimi akşamı yapılan kutlamalara şehir dışında olduğu için katılmamasına rağmen Başkan Oktay Albuz’un amcası Mustafa Albuz’un talimatı ile önce mobbing uygulandığını daha sonra ise işten atılarak işsiz bırakıldığını iddia eden Bayram Aydemir, başından geçenleri anlattı.

Editör Notu: 3 Çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak için Murat Lojistik’te A101 marketlere ürün taşıyan kamyonlarda şoför olarak iş bulduğunu anlatan Aydemir, sabah saat 05.00’de başladığı mesaisi gece yarısına kadar sürdürdüğü için saat 23.30’da iş bitimi sırasında çalıştığı aracın içinde röportaj yapılmıştır. Video çekimlerinin karanlık bir ortamda yapılması nedeniyle okurlarımızdan özür diliyoruz.