Kanal Z ve Elmas TV’de yaptığı programlarla adından söz ettiren Murat Altay, ‘Zonguldak’ın Nabzı’ YouTube kanalında CHP’de İban dönemi başladığını iddia etti.


AK Parti’nin adayı olduğu iddia edilen CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun AK Parti gibi üyelerine İBAN göndererek bağış toplamaya başladığını iddia eden Murat Altay, “Partiye gelene bağış makbuzu, gelmeyenlere İBAN atıp 10 Bin lira istiyorsunuz” dedi.


Kendine ait YouTube kanalında her sabah saat 10.00’da ‘Zonguldak’ın Nabzı’nı tutan Murat Altay, yaptığı eleştiride“Ayağının tozuyla partiye gelenlere bağış makbuzu uzatıyor, gelmeyenleri İban numarası atıyor. Kapıyı 10 Bin liradan açıyor. CHP’nin esnafları var onlarla barışacağız demişlerdi. Daha partiye ziyarete gelmeyenlere İban numarası göndermek, kapıyı 10 Bin lira açmak nasıl oluyor. Peki bu parayı ne yapacaksınız. Siz yönetim kurulu üyelerinizden ve üst kurul delegelerinizden bu paraları talep ettiniz mi? 
Halil Furat, Sema Koç, Nurettin Yolcu siz partiye ne kadar bağış yaptınız? Yönetim Kurulu Üyeleri, Üst Kurul delegeleri çıksın partiye ne kadar bağış yaptığını çıksın açıklasın. Yönetime yazdığınız 25 kişi önce siz bin’er lira verin, hatta 5’şer bin lira yazmanız lazım.  Biz İban numarasını sel felaketinde, asrın felaketi depremde AK Parti’nin “Biz bize yeteriz”  kampanyasıyla iban numaralarından biliyoruz. Evet sizde sağ’dan geliyorsunuz ya… Daha 15 gün olmadı.  CHP’nin eski tüfekleri hala daha Belediye Başkanı olabilir miyim, Yönetimleri dizayn edebilir miyim, Meclis Üyelerini belirleyebilirim diye kendilerine yer bulmaya çalışıyorlar" dedi.