Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Selim Alan, ard arda gelen gelen zamlara rağmen 5 yıl içinde Zonguldak Belediye işçisini enflasyona ezdirirken, 125 TL'lik ek zam verdiği Belediye işçisini Zonguldak Belediye binası önüne toplayarak kutlama gerçekleştirdi.

Nejdet Tıskaoğlu, 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'na davet etti... Nejdet Tıskaoğlu, 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'na davet etti...

Kibri, egosu, vatandaşı horlayan, Zonguldak Belediye işçisine uyguladığı mobbing ve Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’e dövdürmesi ile gündeme gelen Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, kaybetme korkusu nedeniyle seçim öncesi ek zam protokolünü şova çevirdi.

Zonguldak Belediyesi’ne alınan makine parkı ve işçilerle Zonguldak Belediyesi önünde işçilere verdiği ek zam ile şov yapan Selim Alan’a, Belediye İş Sendikası Osman Karataş ve başkanlık katında boş odayı kilitleyerek Belediye işçisini döven Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’te eşlik etti.

Başkan Alan, “Günlük bin 125 TL olarak belirlendi. Hayırlı uğurlu olsun. Sizler ne kadar çok çalışırsanız ben sizden daha fazla çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi