Aday tanıtım töreni için Zonguldak’a gelerek halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı adayı Selim Alan’ı Zonguldak ve teşkilat üyelerine emanet etti.

Erdoğan yaptığı konuşmada, “Bugün sizinle burada ahitleşmeyi yapmak istiyorum başkanımız Ömer Selim Alan kardeşimizin Zonguldak’ı nereden nereye getirdiğini hepimiz görüyoruz.

Ölü bulunan Dina için adalet istedi... Ölü bulunan Dina için adalet istedi...

 Zonguldak'ın marka değerini yükseltti şehrimizin çevresini değiştirdi.  Kardeşlerim bu kardeşiniz Bu ülkenin Cumhurbaşkanı buranın Belediye Başkanı Cumhurbaşkanının eli üzerinde olduğu sürece Zonguldak çok daha farklı yere gelecektir hiç endişeniz olmasın. İnşallah 31 Mart'tan sonra bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz tercihinin yine AK Parti'den ve Cumhur ittifakından yana olacağından İlçe Belediye Başkan adaylarımıza da destek bekliyorum Buna uyan var mı? Ahidimizi bir tazeleyelim istiyorum. Hazır mıyız Zonguldak bir marka, Türkiye yüzyılın şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye yüzyılın şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz?  bunun için seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya varmışınız?  Sahip çıkmaya var mıyız, ana kademe var mıyız, kadın kolları var mı,  gençler var mı?” dedi.

Editör: Haber Merkezi