Başkan adayı Ulupınar, Zonguldak’ın Devrek ilçesinin merkezindeki Veysel Atasoy Caddesi’nde bulunan iş yerlerine uğramasının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelerek projelerini anlattı, belediye başkanlığı için destek istedi.

Devrek Fatih İlkokulu, Devrek Atatürk Ortaokulu ile Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi’nde öğretmenlerle bir araya gelip projelerini tek tek anlatarak destek isteyen ve taleplerini dinleyen Ulupınar’ın, ziyaretlerden memnuniyetle ayrıldığı gözlemlendi.

DOSTLARINDAN DOSTLARINA DESTEK İSTEDİLER

Secaattin Gonca, Mehmet Apaydın, İsmail Ömer Çamur ile Orhan Akyüz’ün, dostları AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar’ın katıldıkları seçim çalışmaları sırasında ilçedeki tanıdıklarını telefonla aradıkları, bazılarıyla da yüz yüze görüşerek Ulupınar’a istedikleri desteğin karşılık gördüğü gözlemlendi. Bu arada Ulupınar’ın, dostlarının desteğinden memnun kaldığı görüldü.

Özcan Ulupınar, Çevre Bakanı Özhaseki ile görüştü... Özcan Ulupınar, Çevre Bakanı Özhaseki ile görüştü...

ALKIŞLARLA UĞURLANDI

Öte yandan Ulupınar’ın, okullardaki öğretmenlerle görüşmesinin ardından coşkulu alkışlar eşliğinde uğurlandığı objektiflere yansıdı.

DOSTLARI DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Bu arada dostları Zonguldak Belediye Başkanlığı görevini 2004-2009 yıllarında yapan Secaattin Gonca, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelikleri ve belediye meclis üyeliğinde bulunan iş insanı Mehmet Apaydın, AK Parti Zonguldak’ın Kozlu ilçesi belediye başkan aday adayı ve belediye meclis üyeliği yapan iş insanı İsmail Ömer Çamur ile araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz, dostları AK Parti’nin Zonguldak’ın Devrek ilçesi belediye başkan adayı Özcan Ulupınar’ın seçim programlarına katılarak desteklediler.

Editör: Haber Merkezi