AK Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri, TOKİ Üzülmez Konutları inşaatındaki "Kaçak Su"yu Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e sordu.



 



Belediyede itilaf var!



Bu gün yapılan Zonguldak Belediye Meclis toplantısında AK Parti Gurubu adına Meclis Üyesi Abdullah Karagüzel, TOKİ inşaatında Kaçak Su kullanılıp kullanılmadığını sordu.



Belediye içinde Kaçak Su ile ilgili itilaf olduğunu belirten Karagüzel, "Kaçak su konusunda sizin ve arkadaşlarınız arasında bir itilaf olduğu bağlamında yaklaşımlar olduğu, bu anlamda bilgi kirliliğini bu konuda bir açıklama getirir misiniz?" dedi.



 



Kaçak Su kullanıldı mı?



Karagüzel'e yanıt veren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Değerli arkadaşlar benim insanı ve felsefe olarak insani ve idari anlayışıma göre kimse bir itilafım olmaz, olamaz, bundan sonra da olmayacaktır. benim kişiliğimde buna müsait değil" derken, Karagüzel araya girerek, "Öğrenmek istediğimiz aranızda itilaf olup olmadığı değil Başkanım, bu tip olaylar siyasetin doğasında olabiliyor. Bizim üzerinde durduğumuz şey şu; TOKİ'de kaçak su kullanılıyor mu? Kullanılmıyor mu?"



 



Gereken yazışmalar yapıldı!



Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "Gerekenler, yazışmalar yapılmıştır. Gereken evrakları daire içerisinde hangi kurumu ilgilendiriyorsa o çalışmalar yapılıyor." dedi.



Akdemir'in bu sözleri üzerine Abdullah Karagüzel, yazılı bir bilgi isterken, "Sayın Başkanım; Sayın Başkanım bu konuda sizden yazılı olarak bilgi istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilisim