Zonguldak Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’i misafir olarak ağırladığını belirten Kemal Aydın, Selim Alan’ın Zonguldak Belediyesin’de CHP adayı Tahsin Erdem’i ağırladığını hatırlattı.

Yamamoto’dan Rektör Özölçer’e ziyaret Yamamoto’dan Rektör Özölçer’e ziyaret

Kemal Aydın yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; Uzun yıllar Refah partisinde yöneticilik yaptım daha sonra Ak Parti Zonguldak merkez ilçe kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldım Partim bu güne kadar bana  hangi görevi verdi ise en iyi şekilde yaptım bundan sonrada hangi görevi verirler ise ilk gün ki heyecanla eksiksiz bir şekilde yaparım.

Kapuz dolmuş durağı iş yerim oradan ekmeğimi kazanırım ve kapuz dolmuş durağının uzun yıllar durak başkanlığını yaptım.

Aynı zamanda Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyesiyim ve çeşitli sivil toplum örgütlerin de yönetim kurulu üyesi  olarak görev aldım ve halen bu görevlerim devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Trabzonlular kültür ve yardımlaşma derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Sayın Cem DERELİ, Ak parti belediye başkan adayı Sayın Selim ALAN Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı sayın Tahsin ERDEM ziyaret ettiler her ziyarette hazır bulundum ve bir Anadolu Türk evladına yakışan nezaketle  karşıladım. Sayın Tahsin ERDEM aynı zamanda işyerim olan kapuz dolmuş durağın da ziyarete geldiler ev sahibi sıfatı ile karşıladım ve yine Bir Anadolu Türk evladına yakışan nezaketle karşıladım ve uğurladım.

Bazı kötü niyetli kişiler, Gazeteler ve yazarları şahsımı karalamak için diğer siyasi Parti  Belediye Başkan adaylarını karşılamamızı görmezden gelerek sadece Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Sayın Tahsin ERDEM' i karşılamamızı öne çıkararak şahsımı karalamak amaçlı benim Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekledim yalanını yayıyorlar bu yalanı yayanlar bilsin ki ilk gün ki aşkla davamın ve Ak Parti’nin emrindeyim.

Sayın Tahsin ERDEM  Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Selim ALAN' ı makamın da ziyaret ettiler.

Bu arızalı sakat mantık ile bakıldığında Sayın Tahsin ERDEM'i en fazla Destekleyen kişi Sayın Selim Alan oluyor.

Olur mu? Ayıptır günahtır. Beni karalamak maksatlı, siyasi lince varan bu tür yapılan eleştirileri ve yaptıranları şiddetle kınıyor Allah'a havale ediyorum”

Editör: Haber Merkezi