Dün sabah saatlerinde Zonguldak adliyesi önünde yaşanan silahlı saldırıda yaralanan gazetemiz haber muhabiri ve köşe yazarı Selçuk Koçaklı’nın hayati tehlikesi bulunmazken, kendisine isabet eden kurşunun hala vücudunda olduğu ve saldırı esnasında sırtından bıçak darbeleri aldığı da ortaya çıktı.  Ayrıca Koçaklı’nın uğradığı silahlı ve bıçaklı saldırı sonrasında ciğerinin de hasar gördüğü belirtildi.

Diğer taraftan silahlı ve bıçaklı saldırı sonrası yaralan gazeteci Selçuk Koçaklı’ya da ziyaretler devam ediyor. Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak Koçaklı’yı hastanede ziyaret ederek yalnız bırakmadılar.

Diğer taraftan gazeteci meslektaşları da Koçaklı’yı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Zonguldak Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Çiğdem Şekerci, Kariyer Medya Gurubu Sahibi Umut Şekerci, Halkın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Özdemir de saldırıya uğrayan Koçaklı’yı hastanede ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim