Kozlu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Celal Murat Birinci’nin eşi Demet Birinci’nin şirketi olan Sadur firması ile ilgili iddialar bitmiyor.

Kozlu Belediyesinin yaptığı Özel Halk Otobüsleri işletme ihalesini 260 Bin Tl aylık kira bedeli ile alan SADUR, vatandaşları ve kiralama yaptığı şirketleri mağdur etmeye devam ediyor.

İlk günden bir çok araç arıza nedeniyle yolda kalırken 4 araca da haciz işlemi uygulanırken vatandaşlar araç yetersizliği nedeniyle yollarda rezillik yaşadı.

Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüsleri işletmeciliğini yapan ve daha sonra SED Otomotiv’e araçlarını kiralayan Atıl İnsan Kaynakları şirketinden araç kiralayan SADUR Firması, Atıl İnsan Kaynakları şirketi ile de sorunlar yaşıyor.

Dün gece yarısı Atıl İnsan Kaynakları şirketi 15 aracını SADUR şirketinden geri çekerken, garajda hırsızlık yapıldığı iddiası da gündeme bomba gibi düştü.
Atıl İnsan Kaynakları Şirketi araçlarını geri çekmek istemesi üzerine araçlardaki mazotlar bazı kişiler tarafından boşaltılmaya çalışılırken mazotu boşaltmaya çalışan kişiler suçüstü yakalandığı iddia edildi.
Sabah saatlerinde ise Atıl İnsan Kaynakları Şirketi yetkilileri araçlarını geri almak için Kozlu Belediyesi garajına gitmesi üzerine araçların tüm akülerinin söküldüğü, ruhsatlarının olmadığı ve anahtarlarının kendilerine verilmediği belirtildi. Yaşanılan durum karşısında polis ekipleri harekete geçerken olayla ilgili soruşturma sürüyor!

Editör: TE Bilisim