CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem’i Kuzey’in evladı olarak anons eden CHP Lideri Özgür Özel, Tahsin Erdem’in Zonguldak’ın yüzünü güldüreceğini söyledi.

CHP Lideri Özgür Özel’in Zonguldak mitinginden satış başları şöyle;

Tahsin Erdem, Zonguldak’ın yüzünü güldürecek!

Zonguldak’a şöyle bakınca Deniz sizde, Eylem sizde, Devrim sizde, ne güzel bir ekip değil mi?

Zonguldak Belediye Başkanımız Tahsin Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi örgütünü biliyor ve itibaren bu şehrin yüzünü güldürmeye geliyor, ona güveniyor, örgütümüz ona güveniyor ve 1 Nisan'dan sonra renklerini kaybetmeyeceği sahip çıkacağı, emeklisini sahipsiz bırakmayan umutsuz bırakmayan çevresini ve yarınlarını düzeltecek olan bir belediye başkan adayımız var Tahsin Başkan, onu size emanet etmeye geldim.

Güney’den değil, Kuzey’in evladı!

Tahsin başkana baktım öyle güneyden falan değil Kuzey'in bir evladı, öyle çok aşağılardan olanlar burada işte ne yapıyorlar 5 senedir gördünüz. Bu güneyden değil kuzeyden. Trabzonlu bir kardeşimiz. Bakın Trabzonlunun CHP’lisi çok makbul, yerel yönetimlerde Trabzonlunun CHP’lisi. Trabzon'da İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı var değil mi? Ekrem başkan İstanbul'dayken Trabzon’da kaç tane milletvekili var, 4! Kaç tane Trabzonlu bakan var 4. Etti 8! Belediyesi AK Parti'de 9 Büyükşehir AK Parti'de 10! 10 Tane AK Partili Trabzonlu, Trabzon’a bir tane hafif raylı sistem yapamadı. Bir tane CHP’li İstanbul’a 10 tane metro yaptı.

Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu’nun eli Tahsin Erdem’in üzerinde!

Trafik ekipleri, sahil yolunda uyguluma yaptı... Trafik ekipleri, sahil yolunda uyguluma yaptı...

Zonguldak’a gelirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile konuştum.  Zonguldak Tahsin Başkanı seçerse Mansur Yavaş’ın bir eli hep Tahsin Erdem’in bir omzunda, Ekrem Başkan, sizin hemşeriniz. Ekrem Başkanda Tahsin Erdem’i seçtiğiniz durumda bir eli Tahsin Başkanın diğer omzunda. Partinin Genel Başkanı olarak, Manisa Soma’nın bir evladı olarak Ecevit’in kentine, Karaelmas diyarına sözüm söz olsun, siz Zonguldak’a, Emeğin halkın partisine, Halkçı bir Belediye Başkanına, Zonguldak’ı Tahsin Başkana emanet edin, Ankara Büyükşehir’de, İstanbul Büyükşehir’de Zonguldak’ın ayağa kalkması için ne gerekiyorsa onu yapacak. Sadece Merkez İlçe de değil Zonguldak’ta 13 olduk, şimdi bunu 20’nin üzerine çıkarmamız lazım. Yeni arkadaşlarımız var. Genç, deneyimli, tecrübeli, çalışkan her yaştan her güçtü Belediye Başkanımız var. İyi bir takım olacaklar, hep beraber çalışacaklar, Zonguldak’ın taleplerini yerine getirecekler. 31 Mart akşamı bir gözüm Zonguldak’a olacak.

Editör: Haber Merkezi