Cumhuriyet halk Partisi’nin yönetiminde bulunan Zonguldak Belediyesi’ni kazanan AK Parti’li Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Belediyeyi tahmin ettiğinden daha kötü durumda bulduğunu ancak mızıkçılık yapmayacaklarını söyledi.

Kentin acil sorunlarını bildiğini belirten Belediye Başkanı Selim Alan, öncelikle yol’suzluk sorununa el atacağını belirterek, “Zonguldak belediyesi’nin kötü durumda olduğunu biliyordum, biliyorduk. Ancak bir tık daha kötü durumda bulduk. Vatandaşlarımızın öncelikle yol talebi var. 6 Ay içerisinde yollara el atacağız. Zonguldak 10 yıldır geri kaldığı için bizim çok koşmamız lazım. Mızıkcılık yapacak halimiz yok. Vatandaşlarımızdan bir parça sabır istiyorum. Yavaş yavaş vatandaşlarımız dokunuşları hissedecek” dedi.

Zonguldak'ta tuvalet sorunu çözülüyor...

Bu yıl sonuna kadar çok ciddi çalışmalar yapacağını anlatan Başkan Alan, özellikle emekli ve hasta vatandaşların kentte WC sorununu gündeme getirdiğini belirterek, kentin iki noktasında Belediyeye ait ücretsiz WC’ler yaparak ihtiyacı gidereceğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim