Sevgili CHP örgütlerimiz, Üyelerimiz ve Zonguldak halkımız,

Ülkemizin, çocuklarımızın geleceği için dönüm noktası niteliğindeki 24 Haziran seçimleri öncesi mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden 27. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı olmaktan onur duydum.

Bana bu görevi layık gören; başta parti örgütlerimize, Genel Merkezimize ve partili partisiz beni destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sorumluluğumuz 24 Haziran'a kadar değildir.

Bizim sorumluluğumuz; ülkemizi içinde bulunduğu çıkmaz sokaktan kurtarana, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere vasiyet ettiği gibi muassır medeniyetler seviyesine yükseltene kadar devam edecektir.

Unutulmuş, yalnız bırakılmış Zonguldak'ımızı, Cumhuriyetin ilk ili olan bu güzel şehrimizi, kalkınan, göç alan bir kent, emeklilerimizin çocuklarına hasret kalmadığı yaşanabilir bir kent haline dönüştürene kadar sorumluluğumuz devam edecektir.

Partimin bana vermiş olduğu çok onurlu bu görevi layığıyla yerine getirebilmek için tüm gayretimi göstereceğimden şüpheniz olmasın.

Ülkemizin geleceği için hep birlikte, el ele, tüm örgütlerimizle, CHP'ye gönül vermiş tüm yoldaşlarımızla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sandıklar bizim...

24 Haziran'lar bizim...

Yarınlar gelecek nesillerimizin.

Çiğdem ŞEKERCİ
27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Adayı

Editör: TE Bilisim