Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin, Üzülmez TOKİ evlerinde yaşanan mağduriyetin Belediye Başkanı Selim Alan ve Milletvekilleri tarafından çözülmesini istedi.

Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin ricası ile insanların evlerini terk ettiklerini ancak söz verilen TOKİ evlerinin hala yapılmadığını da söyleyen Muhtar Girgin, seçim döneminde verilen sözlerin tutulmasını istedi.

Vatandaşların büyük bir mağduriyet yaşadığını sosyal medya hesabından duyuran Okan Girgin yaptığı paylaşım ile yetkilileri göreve davet etti.

İşte O paylaşım;

Zonguldak’ın Çınartepe

BİZE KİZACAGİNİZİ BİLİYORUZ AMA BASKA CAREMİZ KALMADİ.Sayın Belediye Başkanım Ö.Selim Alan ,Vekillerim Ve Siyasetcilerimize Önemli Bir Duyurumuz.Secim Zamanı Ve Seçimden Sonra TOKİ Konutları Üzülmez Bolgemizde Yapılacak ve Yapılması Bekleyen Vatandaslarimiz İcin Söz Verdiniz.Sagolun Boşalan Evlerimizin Yıkılması Emek Sarfettiniz Şimdi Çok Büyük Problem Çıktı Yıkılan Evlerimizde Sonra Kanal Ve Yağmur Suları İnsanlarin Evine Dolmaya Başladı. MAGDURUYET COK BÜYÜK ALLAH ASKİNA BURASİ TOKİNİN VATANDASLA ANLASMALAR YAPİLMİS CUMHURBASKANİMİZ TOKİ EVLERİ İCİN SOZ VERMİS VATANDASA ,DAHA NE BEKLİYOR SUNUZ 10YİL OLMUS MİLLET BOYA BADANA YAPAMİYOR EVLERİ VE CEVRESİ PİSLİK İCERSİNDE İNSANLAR BELKİ BUGUN BELKİ YARİN CİKARİM DİYE 10YİLDİR DİLE KOLAY CARESİZ. Sayın Büyüklerim Merkezde TOKİ İcin Yer Aramayı Bırakın Hale Hazır 10Yildir Mağdur İnsanlarin Sorununu Çözelim. YER HAZİR TOKİ 30 AİLEYE CİKİN KİRANİZİ VERELİM DİYECEK VE İNŞAAT BASLİYACAK BİRDE EGER TOKİ BOYLE EVLER YAPACAKSADA YAPMASİN .(Temellere Kazık Caktilar Maliyetli Diye Kazıkların Üstünü Betonla Ortmediler Üsten Yağan Yağmur Alltan Kazıkların Arasından üsteki Toprakla Birlikte Aşağı İniyor).ALLAH ASKİNA TOKİYLE YAPİLAN TOPLANTİYA 2.MAHALLENİN MUHTARİ VE TOKİ EVLERİNİN YONETİCİLERİYLE BİRLİKTE KATİLALİM.

Editör: TE Bilisim