Ziyaret programı kapsamında öğrenciler ilk olarak Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i makamında ziyaret etti. Başkan Erdem, öğrencilere belediyenin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verirken, merak ettikleri soruları da yanıtladı.

Makam ziyaretinin ardından Belediye Meclis Salonu’na geçen öğrenciler, burada düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda yerel yönetimlerin işleyişi, belediyenin kent yaşamındaki rolü ve vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Yenidoğan canlandırma eğitimi sona erdi
Yenidoğan canlandırma eğitimi sona erdi
İçeriği Görüntüle

Gerçekleştirilen ziyaretle öğrencilerin yerel yönetim süreçlerini yerinde görmeleri ve kent yönetimine dair farkındalık kazanmaları amaçlandı.

Zonguldak Belediyesi yetkilileri, çocukların bilinçli bireyler olarak yetişmesine katkı sunacak eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.