Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)seçim koordinasyon merkezi bugün Meşrûtiyet Mahallesi Tahir Karaoğuz Sokakta törenle açıldı.

Açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Deniz Yavuzyılmaz,Eylem Ertuğrul, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural , Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, ilçe ve belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

ERTUĞRUL; ‘VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORLAR’

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Vatandaşla dalga geçiyorlar. Hepimiz ger gün pazarda sokakta faturaları öderken yaşıyoruz. Halkımızı bunu defalarca anlattık. Bunu değiştirmek zorundayız. İnsanları yardıma muhtaç duruma getiriyorlar. Daha fazla fakirleşirsiniz diyorlar. Bizim belediyemize oy vermezseniz yardım gelmez diyorlar. CHP’li belediyeler halka dokunan gerçek ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan belediyelerdir. Emeklilerimiz zor durumda dedik. Bayram ikramiyesi 3 bin yapmayın emeklilere 17 bin yapın dedik. Dün komisyonda AKP MHP oylarıyla bu önergeyle reddedildi. Halkımızla dalga geçiyorlar. Kömür yardımı veriyorlar vatandaşın kapısının önüne taş dolduruyorlar. Onla soba yakılmaz. Yıkan belediyeler istemiyoruz. Tüm Türkiye’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı var”dedi.

YAVUZYILMAZ; ‘İŞİMİZİ SIKI TUTACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise, “Erzincan İliçten geliyorum. Üzerimdeki selamları sizlere ileticem. Genel Başkanımız Özgür Özelin selamlarını ileticem. Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getirdim. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş’ın sevgisini getirdim. Tahsin Başkanımızın liderliğinde nasıl belediyecilik yapacak onu anlatacağız. Birşey mi yıkılacak Zonguldak halkına sorulacak. Bunun yolu tepeden inme değil. Zonguldak halkının rızasıyla yapmak. Büyük madenci yürüyüşünü yaptık. Doğan bir çok çocuğun adına da isimleri verildi. Benim adımda deniz. Cumhuriyet Halk Partisinde bir milletvekili seçtiniz Deniz’den Eylem’e geçtiniz. Dediniz Zonguldak’ta devrim yapmamız gerek İl Başkanımız Devrim dedik. Seçimlere arı gibi çalışacağız. Bir madenci gibi çalışacağız. Tahsin Erdem dönemi başlıyor. Zonguldak’ta yapılan son ankette Ak Parti değil Cumhur ittifakı olarak girdikleri seçimlerde öne geçmiş durumdayız. İşimizi sıkı tutacağız”diye konuştu.

Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde emin adımlarla ilerliyor

ERDEM; ‘ZONGULDAK’A YAKIŞIR ESERLER BIRAKACAĞIZ’

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, “ Cumhuriyetin Aziz evlatları. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sevgilerimi sunuyorum. Sizin soyadımız Erdem. Zonguldak’ı Erdemli şekilde yöneteceksiniz. Aydınlık günlerinin geleceğinin günleri. Zonguldak’ın iki yakasını biraya getirmek için geliyorum. Her alanda dürüstlüğü ilk edendim. Zonguldak Belediyesini 5 yıllığına emanet verdik. Yapacağımız bütün hizmetlerde dürüstlük şeffaflık pis kokular bırakmadan Zonguldak’a yakışır eserler bırakacağız. 2 milyon 300 bütçesi olan inanılmaz kaynak bir yandan tasarruf kamunun kaynaklarını asla israf etmemem yenidoğan bebekleri bırakmayacağız. riyaset makamına yani 3. Kata çıkmayı arzu eden insanlarımız var. Bundan daha üzücü bir şey olamaz! İktidar Partisi’nin milletvekili eğer vatandaşı ile kucaklaşamıyorsa Zonguldak’ta çok büyük sorun var demektir. Yapacağımız bütün hizmetlerde asli görevlerimizde, hepsinde dürüstlük, namusluluk, şeffaflık, arkadan pis kokular bırakmadan, arkada sadece Zonguldaklılara yakışır bir şekilde harika eserler bırakacağız. Zonguldak Belediyesi  AK Parti’linin’de, MHP’nin de, İYİ Partili’nin de herkesin belediye Başkanı olacağız” şeklinde konuştu.

skmacilis

Editör: Haber Merkezi