Sarkıntılık, taciz ve yolsuzlukları nedeniyle AK Parti’nin ihraç ettiği İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş’a karşı Gülüç’te Cumhur İttifakı sağlayan AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gülüç AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında konuşan AK Parti Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç’ün üzerinde bir karabulut dolaşıyor. Bu siyasi değil şahsi bir meseledir. Kimsenin ötekileştirmediği, kimin kimle yan yana geldiğinde tehdit edilmediği bir Gülüç vaat ediyoruz” dedi.

Erdemir Genel Müdürü Peker'den Posbıyık'a ziyaret... Erdemir Genel Müdürü Peker'den Posbıyık'a ziyaret...

Tabanda ittifakı sağladıklarını belirten İsmail Yılmaz, “Meydanı dolduran yüzlerce Gülüçlü’ye seslenen partinin Belde Başkanı İsmail Yılmaz da, 31 Mart’ta zaferin adının AK Parti olacağını söyledi. Coşkulu kalabalığın zaman zaman tezahüratlarla sözünü kestiği Yılmaz, konuşmasında şunları kaydetti: 
“31 Mart akşamının zaferini Allah’ın izni ile şu meydana görüyoruz. Biz, gönülleri fethetmeye geliyoruz. Kimsenin ötekileştirmediği, kimin kimle yan yana geldiğinde tehdit edilmediği bir Gülüç vaat ediyoruz. Sahnenin hazırlanmasında emeği geçen gençlik kolları arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kadın kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah göreceksiniz; yeni belediye başkanımız ve yeni Meclis üyelerimiz ile beraber Gülüç’ü sizin desteğiniz ile en üst noktaya taşıyacağız. Bir süre dedikodu yapılıyor Gülüç’te ama şunu ifade etmek istiyorum: Gülüç’ün üzerinde bir karabulut dolaşıyor. Bu siyasi değil şahsi bir meseledir. AK Parti Genel Merkezi’nin istifasını, belediye başkanlığından da istifasını istediği günleri biz gördük. Bu, bizim belediyemizin siyasi bir tutum değildi. Kendisinin mahkemesinden dolayı genel merkez istifasını istedi. Sakın sağda-solda konuşulanlara itibar etmeyin. 
Göreceksiniz bu kardeşliğimizi daim kılacağız. Gülüç’te özellikle 2019’dan sonra milletvekillerimizin, il başkanımızın, ilçe başkanlarımızın destekleri ile ne varsa yaptık. Elbette ki birilerinin bunda emeği olabilir ama AK Parti’nin emeğini kimse inkar edemez. Buna teşekkür etmekten bile aciz kalınıyorsa bunda bir sıkıntı vardır. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, şu partide ter döken bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Belediyenin kuruluşunda emeği geçen başta amcam İbrahim Hasçelik’e, İbrahim Yalçın’a, Aydın Güngör’e sonsuz teşekkür ediyorum. Yokluktan bugünlere getirdi Gülüç’ü. Üstüne koyarak devam edeceğiz Allah’ın izni ile.
Bir şeyi daha vurgulamak istiyorum. Biz Gülüç’te, tabanda ittifak sağladık. Cumhur İttifakı’nın burada olması için çok mücadele ettik. Tarık Semiz kardeşime özellikle teşekkür etmek istiyorum. Size hizmet etmek için kendi koltuğunu bırakarak sizin yanınızda bulundu. Sağda-solda konuşulanlara asla itibar etmeyin. Tamamı iftira ve yalandır. Allah şahit olsun 31 Mart’tan sonra bazı şeyleri çok daha rahat konuşacağız. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Biz onların desteği ile de beraber Gülüç’te en yüksek oyu alacağız.  Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu meydanda taşıma kimse yok. Bakın hepsi Gülüç halkıdır. Bunun için hepinize saygılar sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi